Ez a felelősség meg őszinteség dolog úgy általában nem megy Karácsonynak

2020. október 24. 14:07

A passzív-agresszív hárítás viszont annál inkább: mindig valaki más tehet az ő problémáiról.

2020. október 24. 14:07
Vésey Kovács László
Pesti Srácok.hu

„Ez a felelősség meg őszinteség dolog úgy általában nem megy neki, a passzív-agresszív hárítás viszont annál inkább. Mindig valaki más tehet az ő problémáiról. A kormány, mert nem ad még több pénzt a Lánchídra, a kórház, mert nem tesztelték le az idősotthon lakóit, Tarlós István, mert nehéz örökséget adott át, a Fidesz meg az MSZP, mert lepaktáltak parkolásügyben, a jobboldali újságírók, mert csúnyákat kérdeznek tőle meg írnak róla. Talán még a tadzsikok is, mert a miénkhez hasonló zászlót választottak.

Egy csomó dologról tudjuk már, hogy a főpolgármestermester nem boldogul el velük. Még egy közbeszerzést sem képes ő meg a csapata rendesen kiírni egy hídfelújításra. Persze mindez orvosolható lenne azzal, ha nem lenne megkötve a keze a balos pártok paktumai révén, és nem kellett volna szakemberek helyett pártkatonákkal feltöltenie az összes jól fizető önkormányzati állást. De ennél is súlyosabb, hogy Karácsony Gergely volt már miniszterelnökjelölt, 4 évig országgyűlési képviselő, 5 évig polgármester, 1 évig főpolgármester, de még mindig nem derült ki, mihez ért. Eddig úgy tűnt, legalább facebookozni tud – már ha ez elégséges komoly politikai funkciók betöltéséhez –, de most már ez se biztos. Tudja valaki, mihez ért Karácsony Gergely?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2020. október 24. 17:58
Mindenhez is!
furunkulus13
2020. október 24. 17:42
A főpolgármester ur bújocskában egy zseni!! Van egy felelősség cimű főhunyó, na az még sose találta meg!!
Wendriner
2020. október 24. 17:35
N Y A F O G Á N Y !
tóth mária
2020. október 24. 17:15
Buta és az is marad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik