Tolvajtempó

2020. október 22. 7:24

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Ha Gyurcsány Ferenc a tisztesség bajnoka a baloldali alternatív valóságban, miért gondolná Borka-Szász Tamás, hogy ipari mennyiségű áramot lopni bűn?

„Fejétől bűzlik a hal. Ez a szólás most azt jelenti, hogy a Demokratikus Koalíció lopott villában lakó, elévült bűncselekményekből meggazdagodott, rendőrt, ügyészt, bírót és politikai ellenfelet gátlástalanul fenyegető elnöke olyan minőségű emberekből építi pártját, amilyen ő maga. Ha Gyurcsány Ferenc a tisztesség bajnoka a baloldali alternatív valóságban, miért gondolná Borka-Szász Tamás, hogy ipari mennyiségű áramot lopni bűn? Miért ne gondolnák tisztességesnek a pénzért és hatalomért elkövetett leggaládabb gaztetteket és hazugságokat a DK körül gyülekező politikusok, hiszen a főnök rég lesöpörte ezeket a kérdéseket, amikor elrikkantotta magát: Mi az hogy?! Nagyon is!

Régen, amikor bányásszal találkozott az ember, az is megemelte gondolatban a kalapját, akinek nem volt. Csak a tisztelet hangján lehetett beszélni azokról az emberekről, akik iszonyatosan nehéz munka közben sokszor áldozták egészségüket, sőt életüket is a közösségért. Ma ezt a Borka-Szászt is bányásznak nevezzük. Bitcoinbányásznak. Szerintem a fél ország azt sem tudja, miről beszélek. Csak azt tudjuk, hogy legszívesebben földhöz csapnánk a kalapunkat miatta, és nincsenek elég hatásos szavaink az iránta érzett megvetés kifejezésére. Egy sunyi tolvaj, aki feltehetően az önkormányzat pénzén vett számítógépeket egészen bizonyosan az önkormányzat által fizetett árammal működtette valami homályos műveletsort futtatva, amivel igen sok pénzt keresett magának és feltehetően a pártjának. Niedermüller Péter pedig hápogva akarja velünk elhitetni, hogy ő erről DK-s polgármesterként nem tudott. Gyurcsányt megszégyenítő ócska ripacsként adja elő nekünk a megtestesült ártatlanság nagymonológját arról, hogy ő tényleg elhitte a saját propagandájukat, és nem gondolta volna, hogy ilyesmi előfordulhat a DK-ban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az igazán megdöbbentő az, hogy ezzel az "erkölcsiséggel", valamint a már ismert "szakmaiságukkal" (csődközeli állapotba vitték az országot) képesek ennyi szavazatot kapni... Érdemes ezen eltűnődni szerintem. Hogy milyen ereje is tud lenni a gyűlöletnek és a fanatizmusnak.

Szerintem a Fideszt az eredményei tartják hatalomban. Az, hogy minden demokratikus ellenvélemény dacára az emberek jobban élnek. Akkor is, ha a haladók szeretnék elhitetni, hogy itt a Száhel-övezetet megszégyenítő a szegénység, a korrupció pedig intergalaktikus szintű. Ráadásul diktatúra is van. A 'zemberek meg nem így látják.

Kb havi 100ezer forint értéket. Ezért nem érhette meg neki otthon bányászni.

A bányász miért gondolta volna, hogy rosszat tesz, amikor Niedermuller megszökött az adóssága megfizetése elől?
Ebbe az erkölcsbe sokminden belefér.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés