Tamás Gáspár Miklósról írni - nos, ehhez nagy bátorság kellene

2020. október 22. 8:08

Karácsony Gergely
Facebook
Ő maga teszi olyan magasra a lécet, hogy alatta sétál át szinte mindenki.

„Tamás Gáspár Miklósról, Budapest új díszpolgáráról írni - nos, ehhez nagy bátorság kellene. Ő maga teszi olyan magasra a lécet, hogy alatta sétál át szinte mindenki. Magam is így járnék. Ezért szóljanak ezúttal róla a saját szavai. Azoknál szebbeket, összetettebbeket, kimunkáltabbak, tudással, műveltséggel jobban aládúcoltakat úgysem tud szinte senki manapság – dicsőségére ennek a városnak, ennek az országnak és neki magának.

»Ha valamilyen probléma fölmerül, akkor egy demokratikus politikus összehív egy értekezletet – én meg kihúzom a telefont, és leülök az íróasztalomhoz. Nem kell magamat elhelyezni. Én én vagyok. A nézeteim világosak, meg szoktam őket írni. Főhivatású radikális vagyok. Az a borsó, amit huszonöt év alatt hánytam a falra, már heggyé emelkedett. Én arra vagyok ítélve, hogy mindig kisebbségben legyek«. A Fővárosi Közgyűlés szerint arra is, hogy Budapest díszpolgára legyen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

TGM valóban remekül ír, szórakoztató elme, és mint főhivatású radikális és borsóhányó, éppen megfelel a jelenlegi városvezetés ízlésének.

teny hogy TGMhez kepest minden szempontbol nullak vagytok, leginkabb erkolcsileg. De ez nem az o nagysagat dicseri, inkabb a ti hitvanysagotokat minositi.

Lehet, hogy nem is a batorsag hianyzik, hanem az esz meg a bolcsesseg.
Karacsony irjon inkabb Koncz Zsuzsarol, az az o szintje.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés