Szegény Niedermüller Péter!

2020. október 21. 15:55
Felföldi Zoltán
Magyar Nemzet
A baloldali valóság ezúttal egy bizonyos Borka-Szász Tamás, erzsébetvárosi DK-s önkormányzati képviselő képében jelent meg.

„Szegény Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere, csalódott és elkeseredett. Oly mértékben, hogy alig tud valamit mondani. Igazából ordítani tudna, de nem tud, mert alig kap levegőt. És ezúttal kivételesen nem azért nem kap levegőt, mert fojtogatja a légkör a jobboldali diktatúrában, amit Orbán és társai, két és félmillió, barom módjára szavazó, megtévesztett választópolgár segítségével kiépítettek. Szegény Niedermüller Péter azért szeretne ordítani, és attól nem kap levegőt, mert hirtelen, nem várt módon találkozott a magyarországi baloldali valósággal. Ő csak gyanútlanul sétált az Erzsébet körúton, és ekkor valamelyik sarok mögül hirtelen elé ugrott a baloldali valóság és jól gyomorszájon vágta. Szegény Niedermüller Péter pedig fel akart ordítani, de helyette összegörnyedt, és levegő után kapkodott.

Amikor végre összeszedte magát, akkor írt egy Facebook-posztot, amelyet szerencsére mi is olvashattunk, mert Niedermüller Péter profilját és bejegyzéseit nem cenzúrázza ki a Facebook, ellentétben életvédő civil szervezetek, valamint jobboldali politikusok, közírók, gondolkodók bejegyzéseivel, sőt sok esetben a teljes profiljukkal.

A baloldali valóság ezúttal egy bizonyos Borka-Szász Tamás, erzsébetvárosi DK-s önkormányzati képviselő képében jelent meg, mondhatni, őt használta médiumként. Történt ugyanis, hogy Borka-Szász képviselő úr, aki képviselői tiszteletdíját és egyéb bevételeit kevesellte, jövedelem kiegészítés céljából bitcoin-bányászatba fogott. Ez a tevékenység ugyan jóval kisebb beruházást igényel, mint más, hagyományos vállalkozási formák (építőipar, gépgyártás, mezőgazdasági termelés, élelmiszeripar, etc.) és a folyó költségek is jóval alacsonyabbak, Borka-Szász képviselő úr azonban a bitcoin-bányászathoz szükséges, viszonylag csekély összegű beruházásra sem kívánt költeni, és a folyó kiadásokat sem kívánta saját zsebből finanszírozni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is arra gondoltam, most hova szökik?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés