Ne értelmetlen luxusra szórják az uniós forrásokat!

2020. október 21. 16:47

Cseh Katalin
Facebook
A fideszes fényűzés nem áll meg az adriai jachtozásnál, az már az ország minden pontján jelen van.

„Ne értelmetlen luxusra szórják az uniós forrásokat!

A fideszes fényűzés nem áll meg az adriai jachtozásnál, az már az ország minden pontján jelen van. Most mi történt? Magyarország egyik legszegényebb és legelmaradottabb részén, a szabolcsi Biriben 35 millió forint uniós támogatást kaptak gyermektábor és ifjúsági szálláshely kialakítására, de helyette impozáns kúria nőtt ki a földből.

A luxus partihelyszín egyik megálmodója pedig a fideszes polgármester szintén fideszes önkormányzati képviselő fia – ő látható a képen bal oldalt.

Az EU-s pénzeket nem értelmetlen luxuskpalotákra kell elszórni, azokat szigorú szabályok és nyomon követés mellett azokhoz kell eljuttatnunk, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

https://nyugdijbiztositas.tcs...
Egyéni számla csak neked...............

Szerencsétlen.........

Pontosan. Az alaptörvény garantálja a nyugdíjat annak, aki a jogszabályi feltételeknek megfelel. Hogy maga és társai nem tudnak szöveget értelmezni, az egyéni szocprobléma. Súlyos.

Akkor rettegjetek........ Az úgy lesz, hogy odamegyel nyugdíjat kérni és az előadó majd kiszámolja az ec-pec-kimeheccel, hogy ad-é neked nyugdíjat.......

Coronita "A kivonaton feltüntetett, a bevallott nyugdíjjárulék összegére vonatkozó adatok a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 131. (2) bekezdésében előírt adatszolgáltatásából származnak. Tekintettel arra, hogy a foglalkoztatónak az általa levont járulékot az elszámolt hónapot követő hó 12. napjáig kell megfizetnie, az adóhatóság a bevallásokból az adatokat két hónap eltéréssel, havonta adja át a központi nyugdíjbiztosítási igazgatási szerv részére. Az egyéni számla adatok így folyamatosan - a havonta történő átadással - bővülnek." Szóval, ki a hülye?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés