Megnehezítették az örökbefogadást a melegeknek

2020. október 19. 13:26

Osváth Zsolt
youtube.com
Önző dolognak tűnik, hogy nagyon szeretnénk gyereket? Igyekszünk, megyünk tovább és ha más nincs, akkor kalap kabát és húzunk külföldre.

„Nem akarok áldozat szerepben tetszelegni, de történt egy törvénymódosítás, ami konkrétan lehetetlenné teszi azt, hogy meleg párok gyereket fogadjanak örökbe. Az eddigi szabályozás úgy hangzott, hogy ha az adott megyében nem találnak örökbefogadó házaspárt a gyerkőcnek, akkor országosan egyedülállóak is fogadhatnak örökbe. Melegek ugye párként nem fogadhatnak örökbe, csak egyedülállóként. Ezt mi már elfogadtuk és úgy voltunk vele, hogy ez legyen a legkisebb probléma, attól még két apukája lesz és nagyon fogjuk szeretni. Aztán jött most egy törvénymódosítás, ami úgy hangzik, hogy ha a megyében nem találnak házaspárt, akkor országosan kell keresni házaspárt. Nagyon fontos, hogy itt nem csak a melegekkel szúrtak ki, hanem az egyedülállókkal is.

Igazából hivatalosan nem tiltották be a melegeknek az örökbefogadást, de olyan szinten megnehezítették, hogy ha kedvünket nem is vették, de az emberekbe vetett hitünket megváltoztatták. Így is el fogjuk indítani a folyamatot, mert a remény hal meg utoljára, viszont erősen gondolkodunk, hogy külföldön próbálunk szerencsét, mert ott még a magunk fajtának is van lehetősége egy boldog, szerető családba megmenteni egy kis árvát a rendszertől. Nekünk ez nem egy hóbort, mi nem reklámozni szeretnénk a gyerekünkkel, hanem azt érezzünk, hogy a kapcsoltunk elérkezett arra a pontra és most már az anyagi helyeztünk is, hogy be tudjunk vállalni egy gyereket. Csak most úgy néz ki, hogy nem lehet gyerekünk.

Ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást Patrikkal és ez a kapcsolatunkon nem változtat. Önző dolognak tűnik, hogy nagyon szeretnénk gyereket? Igyekszünk, megyünk tovább és ha más nincs, akkor kalap kabát és húzunk külföldre. Szeretnénk itthon maradni, Magyarország a hazám.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...és ha más nincs, akkor kalap kabát és húzunk külföldre."

Takarodjatok már el végre, ne csak a pofátok járjon!

Beismeri, hogy csalással kaptak örökbe gyereket. Akkor viszont ők tehetnek arról, hogy már egyedülálló nőknek is nehéz...

Már régen el kellett volna menned, de nem késő, holnap, s vidd magaddal az összes aberrált barátodat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés