Állami forrást kap tévésorozat készítésére Lévai Anikó barátnője

2020. október 19. 15:24

Vadai Ágnes
Facebook
Nem kap viszont Enyedi Ildikó, Fliegauf Bence, Nagypál Orsi, Kostyál Márk, Tóth Barnabás.

„Állami forrást kap tévésorozat készítésére Lévai Anikó barátnője, meg a Fidesz egyik házizenekarának (Ismerős Arcok) klipjében szereplő hölgy, meg még pár NER-es senki. Nem kap viszont Enyedi Ildikó, Fliegauf Bence, Nagypál Orsi, Kostyál Márk, Tóth Barnabás. Igaz, ők itthon és külföldön is elismert művészek. Láthatóan 10 év nem volt elég a Fidesznek és Orbánnak, hogy megtanulják: a művészetben nem helyettesíti a pénz a tehetséget! Mondjuk a fociban sem! Meg sehol! Ami rossz, az akkor is rossz, ha az adófizetők pénzéből fizetik!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 171 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az amatőr Vadai mi a csudának kotyog bele szakmai kérdésekbe, amelyekhez semmi köze?

Mi a barátaimmal jelenleg is csinálunk egy évente négyszer megjelenő művészeti folyóiratot, amelynek teljes bevételét jótékonysági célra fordítjuk. Rendszeresen szervezünk mellé színházi előadásokat, koncerteket. Csináltunk már underground művészeti fesztivált is. Soha egy fillért nem kértünk a helyi önkormányzattól, sőt, amikor felajánlottak pénzt, visszautasítottuk. Mert mi komolyan gondoljuk a függetlenséget. Igaz, nem vagyunk világhírű művészek... Bár Balázs Béla-díjas, Kossuth- és Munkácsy-díjas éppen akad a nekünk műveikkel segítők között...

Akiket felsorolt, azok eddig egy csomó pénzt kaptak a kormánytól, majd támogatták azokat, akik kormányt akartak buktatni, majd megint sorban álltak a kormánynál pénzért. És ők ebben nem látnak semmi kivetnivalót.
Bezzeg Vadai meg az elvtársai következetesek voltak, ők már eleve csak a saját barátaiknak osztottak pénzt.

Ami rossz, az rossz, a dk rossz és a mi adónkból éldegél remekül.
Még bányára is telt nekik.

Aczél is megpróbálta megvásárolni az ellenzéki, konzervatív értelmiséget, művészeket. Jórészt sikerült is, egy antológiába bekerülni, filmet készíteni, könyvet kiadni, külföldre utazni, mind-mind sikeresen működött. S a jutalmazottak nem szidták Aczélt és a rendszert.

Persze egy Vadain számon kérni az intelligenciát, nos, felesleges, neki sem született, sem szerzett intelligenciája nincs.

Orbán Viktor többször utalt rá, Gulyás is többször közvetítette ezt a szándékot, hogy nincs kultúrharc. Vagyis a miniszterelnök kiadta a jelszót a konzervatív oldalnak, mindenki fogja be a száját, míg a balliberális oldalt kitömte milliárdokkal, egy tisztességes magyar történelmi filmre nem jutott Orbán büdzséjéből, mindenki szájzárat kapott, míg a kedvezményezettek kórusban szidják Orbánt már a kitüntetés napján, itthon és külföldön, bugris parasztnak tartják, minimum diktátor.

S Orbán Viktor szelíden mosolyog, nincs kultúrharc.........ha foglalkozna a kultúrával is, akkor megváltozna a véleménye. Ha buknak 22-ben, a konzervatív média színvonaltalansága mellett, a kultúra területén még a paritásról történt lemondása okán buknak.

Az SZFE ügy, a maga szerteágazó, mutációkon áteső formájában 22-ig aktiválni fogja a kulturális frontot, s a barikád konzervatív oldalán a kormány hibájából is eszköztelenül védekeznek.

Te kis huncut! Ezzel azt akartad mondani, hogy miért mindig Enyedi Ildikó 1 milliárdot, Fliegauf Bence, Nagypál Orsi, Kostyál Márk, Tóth Barnabás, kapnak pénzt a filmjeikre,
Lévai Anikó barátnője, meg a Fidesz egyik házizenekarának (Ismerős Arcok) klipjében szereplő hölgy, miért nem kaphat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés