Melegek és migránsok: ellenzék az identitás-politika csapdájában

2020. október 18. 11:59

Márki-Zay Péter
Facebook
A puszta tény, hogy a Fidesz-KDNP politikusai között jelentős számban vannak melegek (és sajnos pedofilok is), nem homofóbia, hanem a MELEGEK ELLENI FIDESZES GYŰLÖLETKAMPÁNY EGYETLEN HATÉKONY ELLENSZERE. Sárkány ellen sárkányfű.

„ORBÁN ADDIG LESZ MINISZTERELNÖK, AMÍG A TUDATLANOK A MÁSSÁGTÓL RETTEGVE A TOLVAJOKRA IS ÖRÖMMEL LESZAVAZNAK.

Ördögi csapda, hogy a humanitárius menekültgondozók, a cigányokkal és zsidókkal szolidaritást vállaló ellenzékiek és az érzékenyítés szót használó pszichológusok minden megszólalása újabb és újabb bizonyíték Orbán vádjaira Orbán rasszista, homofób, migránsoktól rettegő szavazói számára.

Akadnak az ellenzéki térfélen, akik idegenellenes indulatokat sejtenek a migránsszámláló 2018-as kihelyezése mögött. Keresztény emberként, aki Kanadában és Amerikában magam is megéltem a bevándorlók sorsát, és aki számos nyilatkozatommal kiálltam a más bőrszínű és más származású magyarok szeretetteljes integrációja mellett, fenntartom, hogy az Orbán és Soros által betelepített migránsok számának összehasonlításában semmi idegenellenesség nem volt. Ugyanakkor:

HA A JOBBIK A 2018-AS KAMPÁNYÁBAN A MIGRÁNSSZÁMLÁLÓT TETTE VOLNA KI A SIMICSKÁTÓL KAPOTT 3200 ÓRIÁSPLAKÁTRA, A FIDESZNEK NEM LETT VOLNA KÉTHARMADA.
Jobboldali konzervatív katolikusként is mindig kiálltam a cigányok, a zsidók és a melegek emberi méltósága mellett, akkor is, amikor az ellenzéki politikusok többsége hallgatott (pl. a Fidesz-szövetséges Mi Hazánk Deák téri randalírozása kapcsán). Sajnos ma Magyarországon a társadalom egyes csoportjai által elutasítottak melletti kiállás nem hoz, hanem visz szavazatokat. Az üldözöttek melletti felszólalásaim miatt listázta a Fidesz támogatóimként a teljes zsidó hitközséget, vádolt cigánybetelepítéssel, és támadott óriásplakátokon a zsidóság és a cigány kisebbség képviselőivel összemosva. Akik engem szélsőségességgel vádolnak, azok vagy tájékozatlanok, vagy szándékosan igyekeznek ezzel a saját liberális közönségük előtt befeketíteni.
A magyarországi rasszizmus elleni küzdelemben igenis volt jelentősége Imrédy kiderült zsidó felmenői miatti bukásának, vagy Szegedi Csanád kiderült zsidó nagyszülei miatti politikai fordulatának. A puszta tény, hogy a Fidesz-KDNP politikusai között jelentős számban vannak melegek (és sajnos pedofilok is), nem homofóbia, hanem a MELEGEK ELLENI FIDESZES GYŰLÖLETKAMPÁNY EGYETLEN HATÉKONY ELLENSZERE. Sárkány ellen sárkányfű.

2018 óta a Fidesz kommunikációjában nem azért szorult vissza a migránsokkal riogatás, mert a magyarok megszerették a migránsokat, hanem mert végre közismertté vált, hogy hazánkba kizárólag a Fidesz telepített be tízezerszámra migránsokat. Mivel ezt a felvilágosítást a PÁRTOK ÉS AZ ELLENZÉKI MÉDIA EGYÁLTALÁN NEM VÁLLALTA FEL, kénytelen voltam magamra venni azt a »nem PC«, azaz »politikailag nem korrekt« és roppant hálátlan feladatot, hogy a migránsszámláló óta is média-szerepléseimben és nyilvános beszédeimben szinte unalomig kritizáltam a Fideszt a letelepedési kötvénnyel betelepített és a körözött bűnözőként befogadott migránsokért – és dicsértem őket az általuk befogadott többezer menekülttért. Amikor azt látom, hogy a közösségi médiában lassan minden fideszes migránsozás alatt akad olyan ellenzéki kommentelő, aki emlékeztet a Fidesz által behozott migránsokra, reménykedem, hogy a Fidesz nem fog többé migránsellenes kampánnyal kétharmadot szerezni. Sárkány ellen sárkányfű.

Amikor az ATV híreiben minősítették vállalhatatlannak a Fideszben lévő melegekkel kapcsolatos kijelentésem (miközben egy homofób gyűlölködővel vitatkozva az általam soha nem támogatott Gyurcsány-kormányt védtem!), vagy liberális médiaszereplők vádolnak előítéletes gondolkodással, akkor éppen azt az egyetlen fegyvert akarják a kezemből kicsavarni, amivel a melegeket meg tudjuk védeni attól, hogy 2022-BEN ISMÉT EGY RASSZISTA ÉS HOMOFÓB GYŰLÖLETKAMPÁNNYAL GYŐZZÖN A FIDESZ.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 184 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sok a köcsög mindenhol, az biztos!

Az ellenzék, mivel jobbat nem tud, csak mást akar.

Márki-Zay személyeskedik, vádaskodik, - a rasszista pártjához hasonlóan - össze-vissza beszél, zavarosan összehord hetet-havat. Most akkor támogatja a migrációt vagy sem? Mi is van a homoszexuálisokkal? Hogy lehet egy állítólag katolikus egy rasszista párt támogatója? Ez a zavarosfejű humán-törpe akar miniszterelnök lenni? Menjen a jófenébe!

Ez egy manifeszt elmebeteg...

Egyébként a vásarhelyi Fidesz helyében azért nap mint nap felkérdezném Márky-Zay ezen tevékenységétől a ballib közgyűlési többséget, illerve magát Marky-Zay-t. Ilyen a világon nincs, amit ez a fazon polgármesterkedés HELYETT művel.

Csak vádaskodik, amíg nem mond neveket. A nevek kimondásához gyáva, vagy nincs is mit mondania, mert csak kitalálta.

Mitagadás. Szegény rendesen begőzölt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés