Deutsch: Az ellenzék üzemszerűen szervezi Magyarország-elleni akcióit Brüsszelben

2020. október 18. 15:52
Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a politikus „új őszödi beszédnek” nevezte azt a felvételt, amelyen Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője bevallja, hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával.

Deutsch Tamás Fidesz-KDNP-s európai parlamenti (EP-) képviselő szerint a magyarországi baloldal EP-képviselői „láthatóan, bizonyíthatóan üzemszerűen szervezik a Magyarország elleni akciókat Brüsszelben”, és „nem ma kezdték az ipart”. Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a politikus „új őszödi beszédnek” nevezte azt a felvételt, amelyen Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője „lelkesen bevallja”, hogy rendszeresen egyeztet Vera Jourovával, az Európai Bizottság (EB) alelnökével. Ezen az hallható, hogy Donáth Anna célja dezinformációk felhasználásával Magyarország ellen hangolni az EB-t – jelentette ki Deutsch Tamás.

A Fidesz-KDNP-s politikus kiemelte, hogy Donáth Anna semmit sem ismert el a történtekből, hanem lebukott, mint ahogy korábban Gyurcsány Ferenc kormányfő is. Deutsch Tamás szerint azonban a mostani felvétel nem csupán Donáth Annáról szól, mivel a magyarországi baloldal összes EP-képviselője ugyanezt teszi: aktívan a hazája ellen dolgozik. Főállásban „áskálódnak”, árulkodnak, álhíreket gyártanak, „hakniznak”, előadásokat tartanak, leveleket intéznek, jelentéseket írogatnak „baloldali elvtársaiknak”, és mindebben számíthatnak a „Soros-szervezetek” támogatására – fogalmazott a Fidesz-KDNP-s képviselő. Dobrev Klára (DK) a koronavírus-járvány közepette konferenciát szervezett Brüsszelben, amelyen megkérdőjelezte a 2018-as magyarországi parlamenti választások jogszerűségét. Cseh Katalin (Momentum) a jelen egészségügyi helyzetben orvosi végzettsége ellenére hetente olyan tanácskozásokon vesz részt és beszél, amelyek a heteroszexuális többségétől eltérő irányultságú emberek Európa-szerte tapasztalható állítólagos jogsérelmeivel foglalkoznak – hangoztatta Deutsch Tamás. Ujhelyi István (MSZP) azt mondta Brüsszelben: a magyar házszabály úgy módosult, hogy baloldali képviselők már nem tudnak felszólalni a parlamentben. Ez „ordas egy nagy hazugság” – jelentette ki a Fidesz-KDNP-s politikus. Ugyanezekben a „nettó hazugságokat terjesztő akciókban” vesz részt Molnár Csaba (DK) és Gyöngyösi Márton (Jobbik) is – fűzte hozzá.

Deutsch Tamás úgy vélekedett, hazugságaikkal, támadásaikkal a baloldali EP-képviselők nem csupán a kormánypárti érzelműeket feketítik be, hanem az összes magyarra rossz fényt vetnek, mindenkinek ártanak. Nincs olyan, Magyarországot elítélő európai előterjesztés, amit ezek a politikusok ne szavaznának meg. A 2019-ben kezdődött EP-ciklusban pedig egyetlen olyan, Magyarországnak kedvező módosítási javaslat sem érkezett még, amelyet ők nyújtottak volna be – hangoztatta a Fidesz-KDNP-s képviselő. A baloldal „régi bolsevik szokásnak megfelelően” szándékosan olyan kifejezéssel illeti a „zsarolási akciósorozatát”, amelynek pozitív a jelentéstartalma: a jogállamiságért folytatott küzdelemről beszél – tette hozzá Deutsch Tamás. Felidézte: tavasszal a baloldaliak mindenütt azt nyilatkozták, hogy a koronavírus-járványra hivatkozva olyan törvényt fogadtak el Magyarországon, amely felszámolja az Országgyűlés működését. A diktatúra kiépítéséről szóló kritikus állítások azonban minden valóságalapot nélkülöztek – jelentette ki. A magyar baloldali képviselők azt tekintik a küldetésüknek az EP-ben, hogy minél többet ártsanak a hazájuknak, ezzel szemben a Fidesz-KDNP-nek Magyarország az első, ők ennek jegyében dolgoznak Brüsszelben – mondta Deutsch Tamás.

(MTI)
 

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy kicsit nagyon elkéstek Tamásék ezzel a felismeréssel.
Ez - a magyargyalázás Brüsszelben az ellenzék részéről - 2010-től folyamatos.
A másik hiányosság, és ebben úgy tűnik, nincs változás: Magyarország, a polgári kormány csak és kizárólag: védekezik.
Pedig a kettő együttesen lehet csak eredményes: védekezés és támadás, sőt: támadás és támadás.
Van mit támadni Brüsszelen, amit minden alkalommal fel kellene vetni.
Sőt, akár egy regiszter vezetése is időszerű lehetne:
Brüsszelben dolgoznak Európa ellen címmel.
És sorolni az EU bizottságól, parlamenttől, bíróságtól kezdve, a jogállam kétségbeejtő helyzetéig, minden no-go zónában, a média-Lügenpresse helyzetét ésatöbbi...

"az érintett országoknak is megcímezném,"
És ugyanazt, elküldeném minden tagállam három legfontosabb újságjának, tv hírcsatornájának.

Budapest összes fejlesztése, - a 4-es metró kivételével - az Orbán-kormány idején történt.
Ennek alapján nyilvánvaló: ha Orbánék loptak, akkor a bal-lib kormányok legalább százszor annyit loptak.
Mivel a budapesti fejlesztések több mint 2 ezer milliárdjába kerültek az Orbán-kormánynak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés