Kormánypárti képviselő szeretnék lenni 2022-ben

2020. október 16. 13:19

Csárdi Antal
Facebook
Olyan kormánytöbbség része akarok lenni, melyben van szociális érzékenység.

„Kormánypárti képviselő szeretnék lenni 2022-ben és végre olyan döntések részese akarok lenni, ami nem gáncsolja, hanem támogatja a Belvárosban, a Várnegyedben, a Ferencvárosban és Józsefvárosban élő embereket.

Az elmúlt három évben a legfontosabb célom az volt, hogy a Belváros-Várnegyed választókerületében élő emberek hangja legyek az Országgyűlésben.

  • Tenni akarok azért, hogy a Belváros-Várnegyed is zöldebb legyen, és ne halljon meg évente csak Budapesten több ezer ember a légszennyezettség miatt.
  • Tenni akarok azért, hogy a lakhatás ne kevesek kiváltsága legyen, hanem mindenkinek elérhető alapjog.
  • Tenni akarok azért, hogy visszaadjuk végre a munka becsületét, és végre olyan kormányt alakítsunk, ami nem csak azt nézi, hogy hány ember dolgozik, hanem legalább ilyen fontosnak tartsa, hogy meg lehessen élni a fizetésekből.
  • Olyan kormánytöbbség része akarok lenni, melyben van szociális érzékenység, és ha azt látja, hogy egy válságban elszabadulnak az élelmiszerárak, akkor fontosabb neki az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentése, mint a milliárdos oligarchák kitömése.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csárdi! Hogy álmaid valóra válhassanak szomorú, de át kell lépned a Fideszbe. Ezzel a külpiaci tudással, stílussal nem kellesz sehol sem.

Hát, sztriptíztáncos mondjuk nem lehetsz, ez tény.

Az mind semmi:-) Niedermuller önkormányzatban házkutatás volt, egy dk-s lemondott az önkormányzati tisztségéről és kilépett a dk-ból:-)
Rájár a rúd az ellenzékre rendesen:-))))

gondolod hogy kellenel a Fideszbe? :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés