Egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott

2020. október 16. 14:55

Bagdy Emőke
Facebook
Válaszomban szakmai megközelítéssel éltem, amelyet jelenleg is fenntartok, egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott.

„Az elmúlt időszak, személyemmel kapcsolatos sajtóvisszhangjaira reagálva az alábbi közleményt adom ki.

1. A szóban forgó mesekönyvről az újságírói kérdésre reagálva válaszoltam csupán, mivel a könyvet nem ismertem korábbról.

2. Válaszomban szakmai megközelítéssel éltem, amelyet jelenleg is fenntartok, egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott.

3. Minden olyan cselekedettől, amely könyvek megsemmisítéséhez, más emberek kirekesztéséhez vezet, elhatárolódom.

4. Egész munkásságomat arra tettem fel, hogy segítsem az egyén és a társadalom minél harmonikusabb együttműködését, az arra rászorulók beilleszkedésének elősegítésével, a lehető legtámogatóbb közeg létrehozásával.

5. A többségtől való különbözősége alapján bárki megbélyegzése számomra teljességgel elfogadhatatlan.

Fenti álláspontom csak változtatások nélkül, teljes egészében közölhető. Továbbiakban, ebben a témában nyilatkozni nem kívánok, csakis szakmai fórumokon, kollégákkal történő munkában leszek nyitott érdemi megbeszélésre.

Megértésüket köszönöm!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A sok mellébeszélés, szépítgetés mellé idézek egy mondatot:

"A gyakorlatokat úgy állítottuk össze, hogy azok egy csoporttal/osztállyal végezhetők el. Számos csoportos és frontális munkaforma található közöttük, ami nem vagy nem optimálisan működik otthon csupán gyerek-szülő között."

Honnan van az idézet? Az alábbi linken megtalálod és már a címe, Foglalkozástervek is mutatja, hogy óvodába, iskolába szánják, ahol akár a szülők megkerülésével, a szülői neveléssel szembe menve is befolyásolnák a gyerekeket.

Nyugodj meg, az óvodások is sorra fognak kerülni. Ne a pillanatot nézd, hanem a folyamatot. Mondjuk az LMBT karrierjét napjainkig.

Valamikor még az volt a probléma, hogy bántják őket. Amikor már nem bántották, akkor az jött, hogy ne legyen betegség. Ez már érdekes volt, mert ami kórosan működik, az beteg. Amikor ez is megvolt, akkor jöttek olyan hangok, hogy ez természetes. Ez sem igaz, de még ez is elment. De utána már az jött, hogy ez valójában egyenlő a normálissal. Ez már sok volt, de utána ezt is überelték, azzal, hogy ők erre büszkék, és ezt ünnepelni kell. Ezek után hagyjuk azt, hogy a gyereket gondolkodását is kikezdjék, akár a szülői neveléssel is szembe menve?

Az összefogásotokat nézve megértem, hogy neked az nem természetes, ha valaki pusztán a meggyőződését mondja el. De ne politikai kedvenceidből indulj ki, akiknek nincs konstans meggyőződésük.

Szendi Gábor is aláírt, Bagdy Emőke ellen.
Nagyot csalódtam Szendi Gáborban.

Az ügy két konklúziója: 1.Bagdy okosan megvédte magát. 2.Kiderült, az LMBQTI lobbi pszichológiai tagozata legalább 1100 főre rúg.

Lehet, hogy így van, de pszichológusként talán lesz/van ereje az öngyógyításra. Az LMBQTI lobbi pedig folytatni fogja a totális letámadást, aminek ez a pszichológusi tömörülés is próbál "tudományos" színetetet adni. Viszont, a totális letámadásuk egyre inkább mozgósítja az egészségesek nagy többségét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés