Szétvertek mindent, ami keresztény és magyar

2020. október 15. 7:04

Stefka István
Pesti Srácok.hu
Hornék és Petőék bosszúja, avagy a nemzeti média kivéreztetése.

   „…a történelmi rendszerváltás lényegének megismertetésében elévülhetetlen érdemeket szereztek…

Mármint A Hét munkatársai szereztek elévülhetetlen érdemeket – mondtam az 1994. július harmadikai adásban. A Népszabadságban megjelent elemzésben, amiben részt vett mások mellett a Platán Média Consulting, ezt írták: »A Hét műsorvezetői lassan olyanná váltak, mint Móricka, akinek mindenről >az< jut az eszébe. A hóesésről éppen úgy, mint a Liberális Világkonferenciáról.«

Náluk az »az« a kommunizmus és a liberalizmus emberiségre és a magyarságra gyakorolt kártékony hatását takarja. Több műsorban ez jutott eszébe A Hét műsorvezetőinek. Miért, ez nem volt természetes?

[Szintén érdekes, hogy a Soros-féle Nyilvánosság Klub a Platán Média Consulting nevű cégre hivatkozik. A közvélemény-kutatással is foglalkozó Platán Média az Opten szerint egy egyszemélyes cég, vezetője egy bizonyos Fischer György. Fischer már 1990-ben szerepelt a sajtóban, mint „kommunikációkutató”; nem lényegtelen, hogy következetesen az MDF-et támadta a médiaháborúban. Ha minden igaz, ugyanarról az emberről beszélünk, aki később a szintén közvélemény-kutatással foglalkozó Gallup Intézet kutatási igazgatója lett. De ennél is érdekesebb, hogy a rendszerváltás idején egy bizonyos Fischer György volt a Szociáldemokrata Párt alelnöke, és sűrűn szerepelt a neve a párt szétbomlasztásának, szétesésének idején. Az akkor készült fotót és a későbbi összehasonlítva szinte biztosan ugyanarról az emberről van szó. Aki nyilvánvalóan teljesen független volt.]”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés