Újabb ellenzéki messiás kerestetik

2020. október 15. 11:33

Veszprémy László Bernát
Mandiner
Mivel Gyurcsánytól nem tudnak szabadulni, ezért az ellenzékiek máig megváltást keresnek, minden útszéli szélhámosra ráfogva, hogy ő a messiásuk.

A kezdetben volt a rendszerváltás, és a váltóknál volt a rendszer. A hazai ballib demokraták boldogan éltek a magyar állatok között, akiken uralkodtak, ám egy kígyózó kígyó, a Gyurcsány Ferenc bűnbe vitte őket. Mivel az eredendő bűntől, vagyis a Gyurcsánytól nem tudnak szabadulni, ezért az ellenzékiek máig megváltást keresnek, minden útszéli szélhámosra ráfogva, hogy ő a messiásuk. Az egyik legújabb messiás, akire rátaláltak, a zöld csillag alatt született zuglói, akit úgy is hívnak, hogy Karácsony Gergely. Karácsony nem különösebben jó képességű, még csak nem is túl okos, ellenben suta mosolyában van valami integratív, egyéb jó kvalitása még, hogy nem fideszes, illetve még ennyi.

Ígérni sokat ígér, például azt, hogy három nap alatt lerombolja Tarlós István Budapestjét, majd bringautak és rovarhotelek közepette felépíti azt. Ebből az ígéret első része bizonyosan teljesült is, a másodiknak csak a körítései valósultak meg. Karácsony ígérte még azt is, hogy Budapest lesz az ország visszahódításának első állomása, és többet nem lesz rasszizmus, homofóbia és kirekesztés.

Ezen hadjáratának megvalósításához rögtön össze is fogott egy rasszista jobbikossal,

egyenesen elzarándokolva a távoli Borsodig, ahonnan tudvalevőleg semmi jó nem származik. Ott kattintott egy szelfit Bíró Lászlóval, a most éppen szaftosakat melegező Márki-Zay Péterrel, de ott volt még a korábban a kóser börtönkoszton gúnyolódó Jakab Péter is.

Ezzel Karácsony egyszer és mindenkorra bebizonyította, amiről nemrég az MSZP-s Komjáthi Imre nyíltan beszélt: hogy ők tényleg azt hiszik, hogy minden vidéki bunkó náci, és ezért kerestek egy rémképeikhez hasonlatos figurát a hatalom megszerzésének érdekében.

Innentől fogva véget is ért a Karácsony köré szőtt messiás-kultusz. A történet, miszerint van a Város, amely megtisztítja a buta nép rossz ösztöneitől a vidéket, és az utolsó nógrádi kisfaluba is elviszi a Tilos Rádió felvilágosult hangját, hazugság volt. Karácsony nem bizonyult messiásnak, csak egy kuruzslónak, akinek nincsen semmilyen alternatívája. Helyette a Soros-plakátokat és a könyvdarálást is megszégyenítő machiavellizmussal ment le széljobberekkel pózolni. Hiszen a kormány tényleg nem szereti a nyílt társadalmat szónokló nagytőkést, Dúró Dóra pedig tényleg nem szereti az LGBTQ-könyveket,

Karácsony viszont állítólag szereti a toleranciát, a cigányokat és a zsidókat. Világos, de akkor mégis mit csinált Bíró László oldalán?

Nincsen itt semmilyen liberális városok V4-es nagy szövetsége, nem lesz itt visszatérés a nyugati nyílt társadalmakhoz, és sosem hódítja meg a ballib ellenzék a vidéket.

Van viszont szánalmas dörgölőzés néhány borsodi szélsőjobboshoz, egy az embereknek mosolyogva toleranciát hirdető, majd elveit leköpő főpolgármester, és egy újabb vidéki fideszes győzelem. És ez így rendjén is van, a lepel lehullott, és mindenki megláthatta azt, amit eddig is tudtunk.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Laci!

Minden szavaddal egyetértek, nincs mit hozzátenni.

Én az eltüntetett közvagyont és közpénzt keresném meg előbb.
A NER lölőinél kezdeném.

Eddig csak a nevetséges miniszterelnök casting volt divatban a baloldalon, most már a képviselő casting-ig is lealacsonyodtak.

Nagyon rosszul tudod. Gyurcsány vezette ezt be a Bajnaiig vezető hosszú úton. Nem az otthonában, mert ez természetes, hanem az ország színe előtt, ami nem természetes, hanem röhejes.

Ez a normális. A cégeknél is vannak felvételi elbeszélgetések. Úgy látszik te eddig se munkaadó se munkavállaló nem voltál. Sok mindenhez érthetsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés