Rákay Philip: Ki is az a Gyurcsányné?

2020. október 14. 11:54
Vajon ma kinek az érdekében dolgozhat, milyen motivációtól vezérelve jelenti fel menetrendszerűen Magyarországot Dobrev Klára? – teszi fel a kérdést Rákay.

Rákay Philip a közösségi oldalára feltöltött videóban mutatja be Dobrev Klárát. A videóban ismerteti a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének családi hátterét és összefonódásait a kommunista pártállammal. A médiaszemélyiség a felvételeken felidézi, hogy Dobrev nagyapja nem más, mint Apró Antal vezető kommunista politikus, aki az 1956-os magyar nemzeti forradalom és szabadságharc egyik elárulója, az annak leverését követő véres megtorlások egyik központi irányító figurája volt.

Fia, ifj. Apró Antal – Dobrev Klára nagybátjya – a pártállami titkosszolgálat III/II-es főcsoportjának volt az egyik meghatározó alakja. „Róla nincs fénykép, szinte bizonyos, hogy eltüntették” – mondja Rákay Philip. A videóban Rákay felemlegeti Apró Antal másik gyerekének, Apró Piroskának a szerepvállalását is, aki szintén a gyilkos Kádár-rendszer egyik fontos elvtársa volt, ő Dobrev Klára anyja, aki elsősorban a külkapcsolatok terén szolgálta a szocialista egypártrendszert, nyilvánvalóan szintén szorosan együttműködve a titkosszolgálatokkal.

Arról sem szabad megfeledkezni – mondja a videóban Rákay Philip –, hogy Apró Piroska az 1956-os forradalom leverésében tevékeny részt vállaló pufajkás karhatalmista, Horn Gyula kabinetfőnöke is volt, akkor amikor az Magyarország miniszterelnöke volt. Gyurcsányné Dobrev Klára pályája elején a III/III-as SZT-tiszti múlttal rendelkező kormányfő, Medgyessy Péter kabinetfőnöke volt – mutat rá Rákay hozzátéve: „Az Apró–Dobrev klán tagjairól tehát elmondható, hogy működésük évtizedeken keresztül összeforrott a kommunista-szocialista titkosszolgálatokkal, természetesen idegen érdekeket szolgálva”.

Rákay Philip a videó végén felteszi a kérdést: vajon ma kinek az érdekében dolgozhat, milyen motivációtól vezérelve jelenti fel menetrendszerűen Magyarországot Dobrev Klára?

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dobrev Klein Clara Zetkin, még egy garast sem tett le, azonnal az EP alelnöke lett. Ez mindent elmond..

Érdemes elolvasni Szabó Palócz Attila ,,Az elmaradt igazságtétel nyomában,, című írását a Magyar Hírlapban, mert az nagyon sok mindenre rávilágít, főleg ha figyelembe vesszük, hogy kik bábáskodtak a módosított szovjet alkotmány létrehozásában és kik, hogyan meszelték el a Zétényi–Takács-féle törvénytervezet.

Az írás három nevet említ: Göncz Árpád köztársasági elnök, Sólyom László alkotmánybíró, Mécs Imre SZDSZ alapító tag.

Például a pestisrácok.hu oldalon találsz kedvedrevalót.

A 60 négyzetméteressel van problémád, az Apró-villával nem? Meg az egész spontán privatizációval nincs? Vagy nyakig haszonélveztél benne?

2 államelnök is közreműködött a megfúrásában! Hányinger!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés