Merre tart Meseország?

2020. október 14. 7:53

Jávor Benedek
Mérce
A cél annak a sulykolása, hogy az eltérő szexuális irányultságú emberek közössége veszélyes a magyarságra.

„A mesekönyv-ügy ugyanígy nem a véletlen műve. A melegek elleni uszítás a számos téma egyike, amelyet a Fidesz évek óta a lehetőségek között talonban tart. Ha kifulladt a menekülttéma, a sorozással már a legelvakultabb Fidesz-hívőnek is tele a hócipője, akkor kell valami új. A próbálgatások tavaly óta zajlanak. Letesztelték a börtönügyet, játszottak egy kicsit a cigányellenességgel, bekóstolták a bíróságokat. A jelek arra utalnak, hogy mindent összevéve az LMBTQ (leszbikus, meleg, transznemű és queer)-közösség elleni izgatás bizonyult a legsikeresebb produktumnak.

Nyilván erőteljes kampányt lehetne építeni a romák elleni gyűlöletre is, elég nagy a veszélye azonban, hogy ott könnyen kicsúszna az irányítás a Fidesz keze közül. A Fidesz tesztlaboratóriumaként működő Mi Hazánk ezért fordult a melegek elleni heccelés irányába, amire aztán a kormány ügyesen rácsatlakozhat. Az sem véletlenszerű, hogy a kampány beindítására épp a mesekönyv-ügyet választották. A kormányzati propagandagépezet feladata ebben a témában valójában nem a társadalom LMBTQ-ellenes érzelmeinek felkorbácsolása. Az épp elegendő mértékben megvan a kampány nélkül is, a cél nem annak az elérése, hogy az emberek még jobban utálják a melegeket – ettől önmagában még a Fidesznek sem lesz jobb.

...

Amikor Dúró Dóra nekiáll könyvet darálni, amire aztán sürgősen szekundálni kezd a miniszterelnöktől kezdve a kormánytagokon át a csepeli polgármesterig a teljes Fidesz, akkor nagy valószínűséggel annak vagyunk szemtanúi, hogy megvan a következő időszak migránskampánya. Nem a lenyűgözően egyszerű képviselőasszony egyedi idiotizmusa ez, és nem is a konkrét mesekönyv áll a célkeresztben. De amikor a kormány ráfordul a melegellenes kampányra, akkor nem véletlenül egy mesekönyvvel kezdik. Rendben, nem veri az eget a társadalom melegek iránti szimpátiája, de az átlag magyar biztosan nem táplál aktív ellenszenvet a szexuális kisebbségek iránt. Ezúttal sem az LMBT-közösség iránti negatív érzések megépítése vagy megerősítése az igazi cél, hanem annak a sulykolása, hogy az eltérő szexuális irányultságú emberek közössége veszélyes a magyarságra, veszélyes az országra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 158 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Márky-Zay megjegyzéséről valamit esetleg? Hogy uszíthat a melegek ellen egy olyan párt, amely állítólag tele van velük?

És persze nem a " melegek elleni uszításról" van szó, hanem arról, hogy az emberek nem kívánnak egy erőszakos, agresszív genderkampány alanyává tenni a gyermekeiket már az óvodában. A szülőknek nincs joguk ehhez?

Érdemes tájékozódni, mi a helyzet a művelt nyugaton?
Gyerekek (és a szüleik) ezrével kérik a nemvaltoztatast!
Ha a mesében azt látja, hogy ez normális, így rendben van......
A szülőknek visszaélésre ad lehetőséget: fia született, de lányt akart? Majd átcsinálja......
Az USA-ban már bírói ítélet is született, mert a szülők elváltak és az anya erőszakolta a nemvaltoztatast, az apa meg nem. Természetesen az anya nyert. A gyerek ebbe hogy szólt bele? Sehogy.

Egyszerűbb ez Jámbor Benedek: a normális és szerencsére döntő többségben lévő magyarok húztak egy határt. Ha ez nem tetszik, te is elhúzhatsz. Igaz nyugaton a kútmérgezés már nem fizet olyan jól, ott ugyanismár nincsen tiszta forrás...

Albatrosz fiam repültél te már valaha földközelben?

De előtte sanszos lesz egy tál gőzölgő albatros leves...

Te meg gondolom fordított horogkereszteket festegetsz Párizsban. A farkas meg csak nem akar gyünni...

Te max kutyaszarként reinkarnálódhatsz a vacsi után.

Kérem a Mandit, hogy ezt a szemetet zárja ki innen. Akasztással nem fenyegetünk.

Pénzért hazudik ez a szemét Benedek, nem a buzik ellen lázít a kormány, hanem a gyerekeket védi a szóbeliszexuális abúzustól.
Rohadj meg, Benedek, bazd meg, pénzért mindent? A gyerekeket molesztálók mellé állsz?
A kurva anyádat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés