Márki-Zay Vonára hivatkozott, amikor kormánypártiak homoszexualitásáról beszélt

2020. október 14. 11:50
Hódmezővásárhely polgármester úgy véli, aki negatívnak tartja ezt a kijelentést, az negatívnak tekinti a szexuális másságot, ő nem tartozik közéjük.

Nem a nyilvánosságnak szánt kijelentés volt, amikor Szerencsen arról beszélt, hogy a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs. Erről Márki-Zay Péter beszélt az ATV Start című műsorában. Hódmezővásárhely polgármestere fenntartja, hogy egyszerű tényközlés, amit akkor mondott. Úgy véli: aki negatívnak tartja ezt a kijelentést, az negatívnak tekinti a szexuális másságot, ő nem tartozik közéjük.

Márki-Zay úgy véli: a Fidesz ezt a kérdést politikai kérdéssé tette, gyűlöletpropaganda zajlik a melegek ellen Magyarországon, amelynek eredményeként azzal támadják le az ellenzéki politikusokat a szerencsi piacon, hogy úgymond be akarnák vezetni a homoszexuális nevelést Magyarországon.

A polgármester hozzátette: konkrét példákat nem mond állításai alátámasztására, mert az állítólagos meleg kormánypártiak úgymond nem vállalják fel identitásukat. A Facebook-oldalán egy vagy több KDNP-s politikus állítólagos homoszexualitásával kapcsolatban megfogalmazott állításaival kapcsolatban Márki-Zay Péter azt mondta: korábban nyilvánosságra került bizonyítékot tett közzé, amiről elmondása szerint Vona Gábor már beszélt korábban egy kereszténydemokrata politikussal kapcsolatban. Végül hozzátette: olyan országban szeretne élni, ahol a fideszes politikusok is nyíltan vállalhatják homoszexualitásukat.

(Atv)

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na. Már másra kenni a saját ......,

Ez tényleg jó Vásárhelynek?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés