Elhunyt Mandur László, az Országgyűlés korábbi alelnöke

2020. október 14. 9:33
Az MSZP egykori politikusa 62 évet élt.

Elhunyt 62 éves korában Mandur László, az MSZP egykori politikusa, az Országgyűlés korábbi alelnöke, fotográfus – közölte az MSZP a Facebook-oldalán.

Az oldalra kedd éjjel feltett közleményben a politikus pályáját felelevenítve azt írták: Mandur László 1958-ban született Csömörön, a győri Közlekedési Egyetemen 1979-ben, a Corvinus Egyetem jogelődjén 1991-ben végzett. Közéleti munkája Budapesten teljesedett ki, betöltötte az MSZP fővárosi szervezetének elnöki tisztét is. Munkáját 2002-től három cikluson át az MSZP országgyűlési képviselőjeként, 2002-2010-ben az Országgyűlés alelnökeként végezte, 2013-2019 között pedig a Közszolgálati Közalapítvány Kuratórium tagja volt. Emellett fotográfiával is foglalkozott: fotói magyar és külföldi kiállításokon is megjelentek, képregényt alkotott, és a Képviselői Irodaházban is láthatóak voltak dokumentalista fényképei. Tagja volt a Magyar Fotóművészek Szövetségének, a Magyar Közgazdasági Társaságnak és a Közlekedéstudományi Egyesületnek – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Emlékeztem az arcára. Legyen jóságos hozzá is a kegyelem Atyja, Jézus által, a Szentlélekben.

Így van: mindenkihez jóságos, de ennek a tetteinkel meg kell felelnünk. Ezért létezik kárhozat, de az ítélet az Úr Jézus titka, s majd a világ végén derül csak ki.

Kellett neki a kommunista pribékek pártjában politizálni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés