Disznósajt

2020. október 13. 9:22

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Kezdhetik keresgélni a volt munkásőrparancsnokokat. Hiszen olyan mindegy…

„Először is szögezzük le, a nép nem volt vevő a Gyurcsány-féle disznósajtra. Mert azt még frissen sem szereti mindenki, hiszen nyesedék, bőrke, miegyéb van csak benne, no de ez a Gyurcsány-féle összellenzéki disznósajt még állott is, romlott is, büdös is. Másodszor elevenítsük csak fel, mi is volt a sláger az összellenzék retro házibuliján! Az, hogy »a kétharmad a tét«, hogy »igazából 2022-ről szól ez a választás«, továbbá »most vizsgázik az összellenzéki összefogás«. Vizsgázott. A vizsga végén Jakab rátekeredett a felmosófára, és kinyújtotta a nyelvét. De ennél sokkal fontosabb, hogy ezek a tehetségtelen tökfilkók olyan magasra emelték a tétet, amely magasságból letagadhatatlan és eltitkolhatatlan a pofára esés. Mert vérzik az orr, kiesik a fog. És most ott állnak, összetört pofával, és megpróbálják megmagyarázni. Most már »amúgy is meg lett volna a Fidesz kétharmada«, továbbá »nem lehet messzemenő következtetéseket levonni 2022-re«, valamint »a vizsga remekül sikerült«.

Most ott állnak, összetört pofával, és hirtelen kiderül, hogy a Bíró »nem volt elég integratív jelölt«. Pedig 10-én, szombaton még az volt. 10-én, szombaton a piactéren még ott állt a tehetségtelenek, a gazemberek és tökfilkók gyűrűjében, és éppen »integrált«. Éppen eljátszották vele egy performanszon Ady disznófejű Nagyurát: »Sertés testét, az undokot, én / Simogattam. Ő remegett. / »Nézd meg, ki vagyok« (súgtam neki) / S meglékeltem a fejemet, / Agyamba nézett s nevetett.« Bizony ám! Belenéztek egymás agyába, s meg voltak elégedve. Amit ott találtak, találkozott lelkivilágukkal és értékítéletükkel. »Judapest, Judapest, de csodás!« – énekelte Karácsony G., a lángosképű Márki-Zay meg kontrázott hozzá. Jakab úgy nézett, mint mindig, ahogy ő egyáltalán nézni tud: mint Machbet, amikor a birnami erdő elindult Dunsinane dombjára. (Kunhalmit hagyjuk. Ő a hóna alatt szorongatta a hordozható ajtaját, de nem volt ideje nekirohanni.) De a legnagyobb kanállal most a Hadházy nevezetű gazember ehette a szégyent. Ő még a bukás estéjén leírta ezt: »Ha Bíró nyert volna, nemcsak egy rasszista indulatú ember került volna be a parlamentbe, hanem egy olyan ember, aki elég egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költött 50 millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét. (Sic!) A kormánypropaganda ugyan csak a ki nem fizetett varrónőkről harsogott, de személyesen tájékozódtam az ügyről és emiatt azt ennél jóval súlyosabbnak tartom. […] Emiatt én ennek a jelöltnek csak annyit segíthettem, hogy nem beszéltem róla nyilvánosan, de a pártelnököket tájékoztattam arról, amit megtudtam.«

Vagyis Hadházy a hallgatásával bűnrészességet vállalt. De csodálkozik ezen valaki? S akkor végezetül még számoljunk be Fekete-Győr vesszőfutásáról, aki szavazatszámlálóként »őrizte a demokráciát«. És este darabról darabra megszámolhatta a semmibe vezető útjuk összes grádicsát. Az összellenzéki összefogás első nagy próbáján egy virtigli nácival próbálkozott. Nem sikerült. Kezdhetik keresgélni a volt munkásőrparancsnokokat. Hiszen olyan mindegy…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 184 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha egy politikai erőnek ilyen az ellenzéki teljesítménye, mit lehet várni tőlük kormányon?!

Ez van, Zsolti... Meg a bárányfelhők.

Ezt szívesen megnéztem volna az első sorból. A végén egy szelfi Fegyőr
Andriska kiscsoportos óvodással. :-)

Eszenyivel példát statuált a balliberális háttérhatalom hazai helytartóinak, ügynökeinek, hasznos idiótáinak. Így azon a térfélen összeállt politikusok pontosan tudják, mi a feladatuk, szerepük.

"Potyán laksz a várban"
1. Balliberális véleményvezéreitek még potyábban.
2. Előtted is nyitva áll ez a lehetőség. Miért nem cseréled el ingatlanod a potyázásért?

Hála a külföldi szavazóknak, meg annak, hogy elfogadtuk, külföldi, magyar állampolgársággal nem rendelkező, éppen itt tartózkodó szavazók szólhassanak bele belügyeinkbe.

Zsolt! Bezár a Paláver, már kivonultál onnan? Az utolsó voltál, akibe néha belehallgattam.

Magas labda - elegánsan lecsapva.

Ha Budapesten, vagy Pécsett, de akár ha CSAK Tiszaújvárosban lett volna a választás, most vasárnap is vesztett volna a Fidesz.
Sajnos a városokban nem állunk túl jól, ezen javítani kell majd. De ez nem Bayer hibája.

Zsolt!

Most értem haza, az autóban hallgattam a Karc FM műsorát. Egy népdalénekes volt a riportalany. Fiatal, nyegle, vihorászó, hangja és mondandója alapján kifejezetten unszimpatikus nő.

Nem hallgattam az interjú elejét, amitől ezt tettem a riportalany a szomszédaink népzenei anyaga tantervbe iktatása fontosságáról beszélt. A népzenei összefonódások kapcsán beszélt Trianonról is. Kijelentette, hogy ideje lenne már elfelejteni az egészet, s nem szidni az országunk csonkításában élenjáró politikusokat, a franciákat, a többieket, mindent feledve építkezni kell.

kijelentette, hogy: " A papik és a mamik mérgezik az unokáikat, ha Trianonról beszélnek nekik." majd észrevette, hogy milyen aljasságot mondott, s elkezdett magyarázkodni a múlt ismeretének fontosságáról. Zenei kontextusban beszélt a drogokról, megjegyezve, hogy a szakirodalom szerint állítólag nagyon jó.

A riporter hölgy, a Karc FM munkatársa meg sem mukkant egyiknél sem, nem reagált, vélhetően egyetértése jeleként. Ez ma a kormánypárti média, a Trianon évforduló évében. Hányingert keltő volt a riportalany és a műsorvezető is.

Az adás végén vártam, hogy a műsorvezető bemondja ki volt a vendége, de ez nem történt meg. nem első eset a rádiónál. Jó, dilettánsok, nem az első vonal, de valaki megtaníthatná már őket erre is.

Ha arra jársz szóljál már nekik, meg azt is említsd meg, hogy az interneten szereplő központi telefonszámukat senki sem veszi fel, miért nem törlik.

A témád kapcsán, nincs ok a nagy mellényre, a palávert meg zárjátok be, ha csak ilyen műsorvezetőkre futja.

Csak tudnám miben rosszabb a "Bayer-féle kommunikáció" (?) pl. a Gyurcsány-, Jakab-, Márky-Zay-féle kommunikációhoz képest...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés