A szélbaltól széljobbig érő koalíció jelöltje vesztett

2020. október 11. 21:20

Petri Ádám
Facebook
Egy mondanivalójuk volt: nézz rá a Fidesz jelöltjére, ez a kislány cigány, ne szavazz rá.

„A szélbaltól széljobbig érő koalíció jelöltje vesztett. A jelölt Budapesten szalonzsidózásáról vált hírhedtté, ám ennél sokkal súlyosabb az őt jelölő pártok masszív cigányozása helyben.

Számos egymástól független forrás mesélte, hogy az ellenzéki képviselőjelölt helyi párttámogatóinak ajtótól ajtóig érő kampányukban egy mondanivalójuk volt: nézz rá a Fidesz jelöltjére, ez a kislány cigány, ne szavazz rá.

(A Fidesz amúgy gyönyörű jelöltje, Koncz Zsófia történetesen nem roma, nem mintha ennek a világon bármi jelentősége lenne.)

A Fidesz 10 éve kormányoz, azóta az egyetlen ami eszükbe jutott külön-külön az ellenzéki pártoknak, mint győzelmet elősegítő állítás, hogy »Orbánt leváltjuk«. Aztán - innováció - arra jutottak, hogy együtt fogják azt mondani: leváltjuk Orbánt. Nyilván nálunk a Rózsadombon nem fognak ehhez cigányozni, zsidózni, itt majd kitalálnak mást, ahol pedig azt kell, azt, kinek mi tetszik, tartalmi magva úgyis csak az, hogy »ezt ne, inkább minket« programjuknak.

Mint a gonosz óvónéni által összeöntött paradicsomos káposzta mákos tésztával, úgy fest ez a koalíció. Bár ebből külön-külön sincs az embernek semmit se nagyon kedve megkóstolni.

Mindenkinek öröm lehet, hogy elvérzett ez a próbálkozás, s bár a szégyen rájuk ég, a főpolgármester által támogatott judapestező pedig nyilván most már hozzájuk ragad, mindez marginálissá vált estére. Jókai beszélt először a »Politikai divatokról« - a választók többsége úgy vélte a paradicsomosmákostésztakáposzta nem állna jól nekik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 119 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ellenzék = paradicsomosmákostésztakáposzta

Az ellenzék megint magasra tette a lécet és a léc előtt seggre esett.

Én nem hiszem, hogy azt a szemetet, amit írsz, tovább kellene olvasnom.

X

Érdekes, ha mi ott éltünk volna, akkor is rászavaztunk volna, ha tudjuk, amit a balos brigád sugallt. Kicsit sem érdekelt volna, melyik magyarországi kisebbség tagja, v. nem a Koncz Zsófi.

Nagyon remélem, h. többen vagyunk ilyenek, mint nem.

Úgy gondolom, ha valaki valamit mond, az leginkább arra utal, h. éppen akkor épp azt gondolja, v. még azt sem. A gyerekeimet is efelé próbáltam orientálni, h. a puding próbája nem a nézés, hanem az evés, pl..

Van, aki még ott tart, h. vakon elhiszi, amit mondanak neki. Az elvek hangzatosak. Mondjuk, akinek van rokonsága határon túl, annál a Momentum már leszerepelt. Nagyon egyszerű, a kinti magyarok CSAK a magyar pártjaiktól remélhetik, h. a sorsuk magyarként jobbra fordulhat, ráadásul az adott országban CSAK egy db. magyar párt lehet eredményes. Ez ilyen egyszerű. Fegyőr kétszer bírt kampányolni Erdélyben román párt mellett, az ütődött Donáth Anna a büszke szlovákként élni lehetőséget vetette fel a szlovákiai magyarok számára. Nagyon naivnak és tájékozatlannak kell lenni a nomentumékhoz. Azután itt van még a nolimpia, Donáth, Fegyőr érdekes családi múltja, a kampánypénzekkel való elszámolás hiányosságai. Aki hülye, azon nehéz segíteni, de lehet, h. csak nagyon tájékozatlan és naiv.

Te ugy egyebkent rasszista-e vagy?
Nem kell ehhez nagy korites, zsidozz, ciganyozz csak batran!
Es csokolgasd a naci bakancsokat..

Nem naivak, orbanfobiasak.
Nagyon sok ilyet ismerek en is. Egyszeruen letaglozza oket Orban politikai zsenije, mellette ok kevesebbnek erzik magukat. Ha egy Karacsony, Bajnai vagy Gyurcsany vezet, oda se figyelnek, csak a sajat, fontosnak tartott szemelyiseguket fitogtathassak napestig..
Es az anyagi haszon remenye sem elhanyagolando esetukben.
Lasd Karacsonyt es az ot korulvevo 40+ rablot.

Igen, es akkor mi van, ha ciganyok?
Ok mar nem is emberek?
En azt hiszem, ugyanolyan valasztok, mint te.
Bar lehet, nem csokolnak naci bakancsot.

Ezeknek mindenki szélső jobboldali. Orbán, Trump, Boris Johnson, egyre megy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés