Gyurcsány Ferenc lánya Iványi Gábor marketingeseként dolgozik

2020. október 7. 12:37
Az Oltalom Karitatív Egyesületben kimondottan jó fizetések vannak egy egykori alkalmazott szerint.

A Demokratikus Koalíció elnöke nemrég az Országgyűlésben szónoklatban támadt a kormánynak Iványi Gábor egyházának „kivéreztetése” miatt. A Magyar Nemzet közben kiderítette, hogy a lánya, Gyurcsány Anna marketingesként dolgozik az Oltalom Karitatív Egyesületnél. „Először önkéntesként dolgozott a hajléktalanszállón” – mondta el a lapnak az Oltalom Karitatív Egyesületnél dolgozó informátor Gyurcsány Anna foglalkoztatásáról. Hozzátette: Gyurcsány Ferenc lányát kedves fiatal lánynak ismerte meg, de a felső vezetők által védett személynek számított. „Önkéntesként ugyanazt a munkát elvégezte mint a többiek, még külső szolgálatot is ellátott, amikor az utcán élő hajléktalanokat kellett felkeresni. Továbblépésként a fűtött udvarban dolgozott, azon a helyen, ahová az alkoholos befolyásoltságú hajléktalanokat is beengedték” – emlékezett vissza az egykor ott dolgozó szociális munkás.

Kivéreztetés?

Az informátor hozzátette, hogy Gyurcsány lánya rendkívül gyorsan haladt felfelé a ranglétrán, hamar irodai pozícióhoz jutott. A Magyar Nemzet megtalált Gyurcsány Anna LinkedIn profilját is, ahol az egyesület marketingkoordinátoraként tünteti fel magát. A lap kérdésére a DK elnöke is megerősítette: lánya valóban az egyesületnél dolgozik. „Iványi Gábor hajléktalanszállója közkedvelt a szociális munkások körében, ugyanis szociális munkát ellátó intézményektől eltérve kimondottan jó fizetések vannak. Egy átlagos dolgozó nettóban 250-300 ezer forintot is megkeres egy hónapban, ezért is érthetetlenek a kivéreztetésről szóló hírek, ugyanis az állami normatíva biztosítja a szociális munkások kiemelkedő bérét” – árulta el lapunknak az egykori dolgozó.

A DK már 2012-ben Iványit javasolta államfőnek

Iványi Gábor perben és ahogy látom, haragban áll önökkel. Azzal a veszéllyel néz szembe, hogy az önök állami közműszolgáltató cége lekapcsolja a gázt, ezért majd nem tud szállást és enni adni a rászorultaknak” – szólalt fel a DK elnöke, aki beszédében azt akarta láttatni, hogy a kormány nem ad támogatást egy szegényeket oltalmazó lelkésznek. Emlékezetes pillanat volt, amikor 2012-ben az egyházi jogállását elveszítő Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetőjét javasolta államfőnek Gyurcsány Ferenc.

Kivéreztetés helyett többlettámogatás

Az Iványi által vezetett Oltalom Karitatív Egyesület csak az utóbbi nyolc évben két és fél milliárd forint többlettámogatást kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától – írta meg a Magyar Nemzet.

Fotó: Iványi Gábor metodista lelkész beszél az Alkotmány utca és a Kossuth tér sarkán a Szabad oktatást! és az Egymillióan az internetadó ellen Facebook-csoportok demonstrációján, amelyet Nincs hova hátrálnunk! címmel tartanak Budapesten 2014. december 16-án. MTI Fotó: Marjai János

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mészáros Lőrinc Orbán Viktor strómanjaként dolgozik.

Szóval egyformák ezek ott a Parlamentben mind, csak más a logójuk.

Szerintem is durva, amit a kormány művel Iványival:-))) minek adtak több, mint kettő milliárdot nekik 2010 óta? na ugye, hogy durva! Aztán mégis tartoznak 130 millióval a gázszolgáltatónak. Hol a pénz???????????????????????????

Azért, hogy olyan tanácsot adjon, hogy miért nem kell fizetni a gázszámlát.

Közel két és fél milliárd állami támogatást kapott Iványi cége 2010 óta.
Most meg tarhál a gázszámlára.

A szociális munkásokból újságírókat avanzsálnál?
Újságírókból pedig szoc. munkásokat? Grécziből, Gál J. Zoltánból?
Magadat melyik csoportba sorolnád?

"Az Oltalom Karitatív Egyesületben kimondottan jó fizetések vannak egy egykori alkalmazott szerint."

Egykor Jézus így szólt tanítványaihoz: ,"Bizony, mondom nektek: a gazdag ember nehezen tud bemenni a mennyek országába. S újra mondom nektek: Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bemenni az Isten országába."

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség, vezető lelkésze Iványi Gábor.
Ahhoz képest, hogy azt állítják, hogy ők Jézus tanítását követik, nagyon keményen gyűlölködnek, ha az állam nem ad annyi pénzt nekik amennyit ők elegendőnek tartanak, ilyenkor rossz hírét keltik azoknak akik nem tejeltek nekik elég bőkezűen.

Az anyagi jólét könnyen elsodorhatja az embert az örök élet útjáról. Szokráteszről írják, hogy egy nap eszeveszetten futott egy ember elől. Valaki kíváncsian megkérdezte tőle, hogy miért fut ilyen gyorsan, milyen veszély fenyegeti.

A gondolkodó pedig elmondta, hogy az az ember, aki követte aranyat akart neki adni. Már az ókori gondolkodók is ilyen veszélyesnek tartották a vagyont. A gazdagság önmagában nem bűn, de veszélyt jelent azoknak, akik nem tudnak vele rendesen bánni.

A gazdag ifjú mivel oly annyira ragaszkodott a vagyonához, szomorúan távozott Jézustól. Csak egy karnyújtásnyira volt tőle az apostolság, de szíve már a gazdagság rabja volt. Nem tudott lemondani mindenéről.

Ilyen állapotban nehezen lehet követni a jézusi egyszerűséget.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés