Szalai Kriszta a nácizásával eldöntötte a kérdést

2020. október 4. 12:27

Kékesi Raymund
Facebook
Felszólítom Őrsi Gergely polgármester urat, hogy határolódjon el Szalai Kriszta II. kerületi polgárokat és még sokakat lenácizó kijelentéseitől!

„Kedves Barátaim!

Egy II. kerületi szocialista színész és rendező nemrég egy Facebook-csoportban, az általam alapított »Hidegkút, Budaliget, Máriaremete és Hűvösvölgy cenzúramentes hírmondója« csoportban írta nekem a következőket:

»Kedves Raymund, polgármester úr, a legtermészetesebbnek tartja az elfogadást és azt is, hogy gyermekeinkkel beszéljünk mindenről. Az emberi jóságról, az isten adta dolgokról, vagy hívjuk sors adta dolgokról, mindenről. De mert a politika és itt is emberek két lábbal ugarnak bele embertársaiba, ő nem akarja most a holnapot részvételével a politika felé sodorni. De lesz alkalom, amikor a kerület emberei online beszélgetni fognak a témáról. Mert mint itt is látom, látjuk, érezzük, nagyon kultúrálatlanul, frusztráltan szólnak emberek a témához, mások életéhez. Úgy, ahogy a németek elgázosították a zsidókat, a cigányokat és a melegeket. Szóval, sajnos országunkban még él a régi náci eszme. TEHÁT beszélgetni kell, mert 2020. van!!! És remélhetőleg nem jön vissza a náci eszmeiség . Mert, ha nem lehet beszélni, beszélgetni, pedagógiai meséket hallgatni, akkor még ott tartunk, a II. Vh. idején sajnos.«

Igen, jól sejtitek: a fentebb jellemzett polgármester nem más, mint Örsi Gergely, és a vita abból indult ki, hogy Schittl (Zaymus) Eszter megosztotta a csoportban azt a felhívását, melyben arra kér minden jó szándékú embert és II. kerületi polgárt, hogy győzzük meg Örsi Gergely polgármestert, hogy annak ellenére, hogy elvállalta a napokban elhíresült LMBTQP-mesekönyvből a felolvasást a Szalai Kriszta által II. kerületi gyermekeknek szerzett felolvasó esten, mégse adjon teret a mesekönyvhöz a terv szerint kapcsolódó »érzékenyítő programoknak« a második kerületi óvodákban.

A kérdésről kulturált vita bontakozott ki a csoport keretein belül, én még azt is leírtam, hogy Örsi Gergelyben eddig – több jobboldali, konzervatív, keresztyén barátommal és ismerősömmel együtt – »pozitívan csalódtam«, hiszen megnyerő, közvetlen stílusú, korrektnek tűnő városvezető, két gyermekes Édesapa, és reményeim szerint nem egészen volt tisztában vele, hogy mibe is rángatták bele képviselőtársai és Szalai Kriszta. Leírtam azt is, hogy ha nem így van, és szándékosan vesz részt ebben, akkor elveszti nem csak az én, hanem még a többi hozzám hasonló keresztyén, konzervatív magyar ember jóindulatát is.

Nos, Szalai Kriszta a fenti nácizásával eldöntötte a kérdést, elég egyértelműen, és úgy tűnik, Örsi Gergely véleményét is képviselve.Tisztelettel felszólítom ezért ezúton Örsi Gergely polgármester urat, hogy:

1.: Nyilatkozzon, egyetért- e valóban a rendezvény céljával, azaz a deviancia ilyetén módon való normálisnak beállításával?

2.: Nyilatkozzon, egyetért-e Szalai Krisztával abban, hogy mi, akik mindezt nem szeretnénk és másképp gondoljuk, egyszerűen NÁCIK vagyunk?

3.: Ha pedig nem ért egyet vele, HATÁROLÓDJON EL SZALAI KRISZTÁTÓL ÉS KIJELENTÉSEITŐL.(Ez azért is rendkívül fontos, mert Szalai Kriszta a 2019-es önkormányzati képviselő választáson a II. kerületi »ellenzéki összefogás« és Őrsi Gergely polgármesterjelölt képviselőjelöltjeként indult, igaz, hogy egyéni választókerületében 44.52%-kal a második helyezést érte el.)

Dr. Kékesi Raymund

II. kerületi polgár, 3 gyermekes édesapa”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kereszténység legpusztítóbb károkozója, a legtöbb keresztény gyilkosa Adolf Hitler volt.
Ez azt a kérdést is eldönti: Hitler ugyanott állt, mint a mai Szalay Kriszták...

Egyszerű: aki nem akarja, hogy a gyereke ferde hajlamú legyen, az elgázosítaná a cigányokat.
Szép, kerek, liberális világkép.

Ez a Szalay is egy a bukott angyalok bandájából, akik saját ocsmányságukat - kéretlenül, tolakodón - másokon való "segítéssel" próbálják kompenzálni.

Ne mesekönyv. Genderideológia. Ha helyesled, akkor vagy egy szimpla konzumidióta vagy, Soros hasznos hülyéje, vagy az új világrend ügynöke.

Aki teheti, menekül. Ez ilyen egyszerű.

Próbálom értelmezni a Szalai írását:
"Mert mint itt is látom, látjuk, érezzük, nagyon kultúrálatlanul, frusztráltan szólnak emberek a témához, mások életéhez. Úgy, ahogy a németek elgázosították a zsidókat, a cigányokat és a melegeket."

Tehát, a kultúrálatlan, frusztrált hozzászólás pont olyan, mint ahogy a németek elgázosították a zsidókat, cigányokat, melegeket. Szalai olvasta már a 444, HVG kommentszekcióját? Vagy a Mandineren a ballib trollszekciót? Ha a kulturálatlan, frusztrált hozzászólók nácik, akkor az említett ballib hozzászólók is nácik?

"Mert, ha nem lehet beszélni, beszélgetni, pedagógiai meséket hallgatni, akkor még ott tartunk, a II. Vh. idején sajnos."

Mi a véleménye arról, amikor a konzervatív véleményt nem lehet szabadon kifejteni, ideértve az agresszív cancel culture-t, a BLM és Antifa tevékenységét? Akik a jobboldali véleményt elnyomják, ők is mind nácik?

Ha a két kérdésre a válasz igen (márpedig a logika alapján annak kell lennie), akkor hajlandó lenne ezt nagyobb nyilvánosság előtt is kifejteni? Ha nem, akkor miért nem?

Ez nem szakember-kérdés.
Ez egy általános jelenség, törvényszerűen ez van, amikor az ember elhagyja Istent.
Legalábbis a fölös egójúaknál van ez így.
Az egyszerűbb istentelen, az elvan magának a napi úgymond "sikerei" között...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés