Súgólyuk

2020. október 1. 11:52

Pilhál György
Magyar Nemzet
Erre már csak lép valamit az orbáni diktatúra…

„A hervadni látszó színművészjelölt-randalírozók legutóbb azt találták ki, nem engedik be az egyetem épületébe az átadás-átvétel lebonyolítására érkező új kancellárt. Erre már csak lép valamit az orbáni diktatúra…

Hát nem lépett. Most sem lépett… Hallatlan!

Az ember már ott tart, szinte sajnálja a szigetelőszalag-erdőben tekergő, kintornázó ifjakat (tanáraikat, bujtogatóikat nem), fiatalság, bolondság… Azért ajánlanám figyelmükbe boldogult Saul Alinskynak, az anarchiacsinálás atyjának vonatkozó intelmét: »Az a taktika, amit túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat.« Öngólt lőttetek, fiatalok. (Még Láriferitek is megmondta: majd megunják és hazamennek.)

Attól tartok, gyerekek, készpénznek vettétek az elmebeteg szózatot, miszerint a bíróság figyelembe fogja venni, hogy amikor a civilek a polgári engedetlenséghez nyúlnak, azt magasabb cél érdekében teszik. (E kapitális marhaságot az a Misetics Bálint – jelenleg Karácsony főtanácsadója – mondta, aki hajdan sztárrandalírozóként vett részt a Fidesz-székház 2013-as elfoglalásában.)

Bukni látszik a »forradalom«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés