Na ebből nem kérünk

2020. október 01. 11:42

Egészen elképesztő utcai plakátok jelentek meg Kanadában.

2020. október 01. 11:42
Nacsa Lőrinc
Facebook

„Egészen elképesztő utcai plakátok jelentek meg Kanadában. A hirdetés szerint a legjobban úgy szeretheted a gyermekedet, ha nem vállalsz még egyet. Ez az életellenes, családellenes, a természetet és az embert szembe állító káros szemlélet új divattá vált, beleillik abba a családot relativizáló, a nemeket összemosó, a magzatot nem védő és az önzőséget hirdető politikába ami olyan jellemző most a »fejlett« és »haladó« Nyugaton. Na ebből nem kérünk. Hajrá, családok, hajrá, gyermekek! Éljen az élet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. október 02. 14:52
Ez kizárólag egyes ország paramétereitöl függ. Semmikép se általánosítható. Van ahol helyes a szüléseket támogatni, van ahol nem. Van ahol kedvezö a lakosságnak, ha egyre többen vannak, van ahol nem. Ezt nem lehet általánosítani. Nem hallottam arról, hogy Kanada lakossága fogyna...
Pelso j.
2020. október 01. 20:00
Pontosan.
zrx8
2020. október 01. 19:56
ez sem a muszlimcigány ellőgépeknek szól
Burmin
2020. október 01. 19:45
Lehet hogy a négereknek szól, néger gyerek van a plakáton ! Tiszta rásszizmus ! Gyurka segíts !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik