Kutyavilág Budapesten

2020. október 01. 08:05

Karácsony Gergely elmúlt egy éves működéséről el lehet mondani, hogy valódi tettekben nem igazán bővelkedett, így az megfelelt az elvárásoknak.

2020. október 01. 08:05
Simicskó István
Magyar Nemzet

„Változó világunk eseményei forgószélszerűen, percről percre új élethelyzetek elé állítják az embereket. Környezetünk alapvető elvárása az újonnan kialakult feltételekhez történő tökéletes alkalmazkodás. Ez nem könnyű feladat. Nekünk, politikusoknak az a küldetésünk, hogy az ország irányítása során olyan döntéseket hozzunk, amelyek a hipersebességgel változó környezetben segítséget és támogatást nyújtanak a mindennapok kihívásaiban az emberek számára.

A globalizált világ évről évre feszítettebb tempót diktál, amelyhez alkalmazkodnunk kell úgy, hogy megőrizzük azokat az alapvető fontosságú értékeinket, hagyományainkat, hitünket, amelyek magyar identitásunkat, környezetünket, Magyarország és a magyar emberek iránt érzett tevékeny törődésünket meghatározzák. A Föld lakossága maholnap nyolcmilliárd főt fog számlálni. Az erőforrásokért folytatott versenyfutás, a digitális világ okozta elidegenedés várhatóan drámai méreteket ölt majd, és ugyanilyen drámai mértékben fog csökkenni a környezet megóvására fordítható anyagi és szellemi kapacitás. Nekünk, a ma élő embereknek a felelősségünk, hogy valódi tettekkel gondoskodjunk a teremtett világ megőrzéséről.

Karácsony Gergely főpolgármester, Zugló korábbi polgármestere elmúlt egy éves működéséről el lehet mondani, hogy valódi tettekben nem igazán bővelkedett, így az megfelelt az elvárásoknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuverén maffiaállam
2020. október 01. 10:25
Sokkal többet tett, mint a bukott Tarlós miniszterelnöki tanácsadóként.
Knerten
2020. október 01. 09:31
Aki leírja vagy kimondja a "társállat" szót, attól bármilyen aljasság kitelik. Kedves Simicskó úr, Öntől többet várunk.
tacsi90
2020. október 01. 09:20
Kivéreztettétek a fővárost, otthagytátok egy ekkora világjárványban magára, pusztán politikai haszonszerzést remélve. Ez sima hazaárulás!
vendelin
2020. október 01. 09:19
Karácsony kitűnően alkalmazkodik. A Gyurcsány család elvárásaihoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik