Bizarr világban élünk

2020. október 1. 13:24

Ungváry Zsolt
Vasárnap.hu
A toplisták élén az LMBTQ-mesekönyv.

„1945-ben a szovjetek megszállták Magyarországot. A kommunisták átvették a hatalmat. Sztálin Budapest díszpolgára lett. Rákosi pajtásról dalok születtek. Hruscsov leverte a forradalmat, Kádár vérengzést rendezett. Aztán 1989-90-ben az idő helyrezökkent, véget ért a hidegháború. Azt hittük, most már nyugalom lesz.

Erre beköszöntött a melegháború.

Írtak egy homoszexuális szempontú mesekönyvet. Ez nem baj. Magánügy. De kiadták, és boltokban árusítják. Ez baj. A CitizenGO tiltakozott, Dúró Dóra ledarálta. Ez jó. Ezek után a buzimesekönyv az eladási sikerlisták élére került. Ez bizarr.

Vajon kik vették meg? Valószínűleg (remélhetőleg) nem a szülők óvodás gyerekeiknek. Kevés anyuka és apuka szeretné, ha a gyerekéből buzi lenne. Úgyszólván senki.

Akkor kik? A liberális celebek, akik mindig csalhatatlan érzékkel állnak az abnormális oldalra? A természet törvényei szerint saját gyermeket nemzeni képtelen homoszexuálisok? Talán. Aztán odaajándékozzák rokon-, barát-, ismerős gyerekének, akik még meg is köszönik. Remélhetőleg fölteszik a polcra. Ha örökre ott marad, ám legyen. De ha egyszer lekerül onnan, valaki lapozgatni kezdi, és a mérgezés megindul.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 165 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nekem a Mi hazánk az elejétől gyanús. Bár szerintem Dúró Dóra naiv idealista, Toroczkaival van bajom. Jobbik reloaded.

Ami félelmetesebb, hogy egy iskolapszichológus is részt vesz a nagy eseményen. Na, őt páros lábbal rúgnám ki az iskolából.

A meleg hótündérről Kobayasi Kwaidanja jutott az eszembe, zárnám is be a könyv szerzőit a kísérteties menedékházba egy kicsit kihülni...

A Pagony meglepett..... nálunk van és sikeres. Ezek után figyelem, mennyien vannak ott?

Állítólag fogy, mert vannak, aki azért vásárolják fel, hogy ne lehessen kapni.

Megyei jogú város. Ha arra járok, mindig látom, hogy van valami rendezvény, a kisház elé kitett székeken ülnek gyerekek és szüleik. Messziről úgy tűnt, egy jó találkozási pont gyerekes családoknak. Ezért csalódás.

Jól tette, hogy felhívta a figyelmet erre. Elég heves és indulatos társadalmi párbeszéd kezdődött. Az sokat mondó, hogy a hvg-n nem lehet hozzászólni a cikk alatt:-)))))))
De pl a blikk olvasói is elutasítják a könyvet.

Az egészséges emberek nem vásárolnak deviánsoknak szóló könyveket. A gender szervezetek vásároljál fel, s ingyen osztogatják az óvodák környékén, s a balliberális , nemi hovatartozásukat még el nem döntött barátaiknak.

Ne dőljetek be a 'toplistának'. Ezek nem valóságos eladási adatokon alapulnak, inkább marketing szempontok szerint állítják össze őket. Azt teszik rá a kereskedők, amit el szeretnének adni, illetve ami szerintük 'jó' mű. Ha a buzimesekönyv vezeti a listát, az azt jelenti, hogy liberálkommunista állította össze és a konzervatívokkal szemben, akik támadják, ő népszerűsíteni szeretné a kiadványt. A valódi eladási adatok élén lektűrök és ezotéria-kiadványok állnak.

Ezt a hülyeséget már megint honnan veszed?

Annyi bizonyos, a Soros-NKVD hatékonyan dolgozik Európa és benne Magyarország elpusztításán, lakosságok lecserélésén, fehéret színesre...
Ez az akció, a felvásárlás is egy régi Alinsky-törzsi trükk, bár régebben azt csinálták, hogy a nekik nem tetsző művek tűntek el egy nap alatt a boltokból.
Azokat is_felvásárolták.
De csinált ilyet a 70-es években a Securitate is, nem is akárhol, az USA-ban.
Megjelent angol nyelven egy mű, amely a trianoni abszurditásokat dolgozta fel.
Nemcsak, hogy felvásárolták, de az egyetemi könyvtárakból is eltűnt, még azon a héten.

Meleg pároknak nem lesz saját gyerekük. Ki fognak halni. Nem örökítik tovább saját magukat. Akkor sem, ha más gyereket nevelik fel.
Egy furcsasága felhívom a figyelmed:
az ellenzekunk támogatja az lmbtqwrtgvddhidssg minden betűjét. Ugyanakkor támogatja a migrációt is.
Ebből az következik, hogy ezeket a meséket próbálják meg eladni a muszlimoknak. Szerinted mi lesz ebből?:-)
Valaki futni fog......

Nem Dúró Dóra vásárolta fel, hanem a szimpatizánsai.
Már megint olyan "jól értesült" vagy!

Nem is kell megvenned, megteszik helyetted azok akik kiadják. Elviszik az óvodákba, iskolákba. Nem tudtad?

Nem viccelek. A kötet előszava szerint külön óvodai és iskolai foglalkozástervek készültek a mesekönyvhöz, és már pedagógusok is bejelentkeztek, támogatva az LMBTQ-meséket.
A hátrányos helyzetű gyerekeknek pedig ingyen adják.

Ha ezt az első magyar nyelvű LMBT-propaganda mesekönyvet szó nélkül hagyja Magyarország, biztosak lehetünk benne, hogy továbbiak fogják követni, és egy idő után könyvtárakba, játékboltokba és könyvesboltokba sem mehetünk majd nyugodtan a gyerekekkel. Emellett abban sem lehetünk biztosak, hogy az óvodai vagy iskolai foglalkozásokon a tudtunk nélkül érzékenyítik-e őket a transzneműségre vagy sem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés