A Momentum a külhoni magyarok után megkezdte az itthon élők elárulását

2020. október 01. 20:48

Akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik magyar sem lesz az!

2020. október 01. 20:48
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„A Momentum a külhoni magyarok után megkezdte az itthon élők elárulását.

Azt mondják, hogy »vegyék el az uniós forrásokat Orbán Viktortól«, valójában ez azt jelenti, hogy vegyék el a Magyarországnak szerződés szerint járó forrásokat.

Szerinted a Momentum a román és a szlovák pártok után most kit képvisel? Brüsszelt?

Megint beigazolódott: akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik magyar sem lesz az!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. október 02. 16:32
EZ ÉRTHETETLEN amúgy! EZEK tényleg ennyire hülyék? AZ EGY dolog, hogy ők tényleg annak a pártnak szurkoltak, DE NYÍLTAN kampányolni a magyarok ellen, ez olyan mértékű politikai hiba, melyre nincs is jelző!
zsoltkom2
2020. október 02. 13:22
"Akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik magyar sem lesz az!" Balfaszka Tamás! Írott történelem... "Orbán kitartást és további minden jót kívánt a kilakoltatásra váró 9 gyerekes családnak" https://bit.ly/33lsAUo "Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed"... mondta Orbán keresztény DNS "A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak" ... mondta Orbán keresztény DNS. Kb. 360 forint egy euró!! Mi ez, ha ez nem azt jelenti, hogy Orbánnak nem fontos a másik magyar?
Vakfolt
2020. október 02. 09:44
Még hogy megszűnt a szadesz.
pemete jakab
2020. október 01. 22:30
Ez a Menczer tuti, hogy a Szabad Népből készül fel a sajtónyilatkozataira. A szellemiség ugyanaz, csak a neveket kell aktualizálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik