A belaruszi erőszakról

2020. október 01. 10:21

Szereti a kormány a szabadságharcost játszani - kivéve, ha az tényleg számítana.

2020. október 01. 10:21
Donáth Anna
Facebook

„Sokmindenről vitáztunk kedden az igazságügyi miniszterrel – de a vita előtt még a belarusz tüntetők szimbólumával hívtam fel a figyelmét arra, hogy a kormánynak még mindig nincsen álláspontja sem a belarusz nép elleni hatalmi erőszakról, sem Lukasenka beiktatásáról. Szereti a kormány a szabadságharcost játszani – kivéve, ha az tényleg számítana.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. október 02. 08:39
Mit tettél ma Magyarországért Anna?
linkeloe
2020. október 01. 21:44
Kedves Anna! Ön a bunkó!
Tibesz26
2020. október 01. 16:13
bunyózni akarsz te rohadék komcsi ringyó szuka ribanc szajha szuka akkor gyere ki a foró kapu (thermopülayi szorosba) és ott legyél kemény
B_kanya
2020. október 01. 13:40
"de a vita előtt még a belarusz tüntetők szimbólumával hívtam fel a figyelmét arra, hogy a kormánynak még mindig nincsen álláspontja sem a belarusz nép elleni hatalmi erőszakról," A fajtatársai most vergődtek itt a Mandineren, hogy miért üzentünk hadat Szovjetoroszországnak, mikor más sokadjára bombáztak magyar települést (Kassát), meg aznap vonatot géppuskáztak szovjet gépek... AKKOR kussba kellett volna maradni az aggresszor SZU-val szemben, de most, amikor tényleg csak a lengyeleken keresztül van közünk, saját érdekünkkel ellentétesen baszogassuk a stabil, kiszámítható, sőt a maga módján megbízható Putyint...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik