Miniszterelnököm, Orbán Viktor találkozása Valóság nagybátyámmal

2020. szeptember 30. 7:55

Gulyás Balázs
Magyar Hang
Valaki a szemébe akarta mondani a valóságot.

„Szóval a pitymallat jó miniszterelnökünket már a Korányiban érte, itt viszont olyan dolog történt, ami csak ritkán esik meg vele. Valaki a szemébe akarta mondani a valóságot. A kórházi randevú ugyanis az orvosi szobában kezdődött, ahol egy akkor már közel 24 órája szolgálatban lévő doktor képében jött el Felcsút Maradonája számára a faktumokkal való szembenézés ideje. A miniszterelnök kiképzőőrmesteri hangulatú faggatózására, hogy »ugye, hogy minden a legnagyobb rendben van itten is?« a kissé megszeppent orvos elmondja, hogy már csak 12 üres covidos ágyuk van. Ezt miniszterelnökünk sem hagyhatta annyiban, és azzal vágott vissza a dokinak, hogy na, de azért lélegeztetőgép az van dögivel, ugye?

Mire a felindultsága okán láthatóan felbátorodó gyógyító elkezdené mondani, hogy igen, a lélegeztetőgép (vagy az annak hazudott alvásterápiás készülék – a szerk.) az hegyekben áll, csak nincs személyzet, aki azt bekapcsolná. Az orvos mondata végén a jutasi őrmester Orbán már közbevág, nem engedi végigmondani. Nem ez a kérdés, hanem hogy most van-e elég (részben használhatatlan, részben személyzet nélküli) készülék – tanítja móresre az elgyötört – és ezen a ponton már biztosak lehetünk benne, libernyák orvost igazságszerető miniszterelnökünk.

Most, hogy ezt a problémát is sikeresen megoldotta, a videó rövidest véget is ér, hogy Vezénylő Tábornokunk továbbvágtathasson újabb sebeket gyógyítani. Egy újabb videó tanúsága szerint a szintén hajnali 7 óra 32 perc már a Kossuth rádióban éri őt ezen a pénteken, hogy tájékoztathassa birodalma népét a fejleményekről. Orbán uram azt mondja a rádió mikrofonállványának, hogy »nem loptuk mi a napot március óta, felkészültünk a második hullámra«. Miniszterelnökünk mindenre figyel, a mondat még rímel is, így kedveskedvén a verskedvelő választóinak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán is rohangál ide-oda, ahelyett, hogy írna pár Facebook bejegyzést naponta, azzal le is tudva a dolgát. Mint az igazi demokrata Karácsony.

Ajtósi Kunhalmi Ágnes 2-es villamossal ölelkezetthttps://www.origo.hu/..

Ezért lett odahelyezve. "Európai demokrata" körökben ezt nevezik teljesítménynek.

Ez egy igazi féreg (ritkán mondok ilyet), többször láttam az ATV-ben.

Szerető Szabolcs, Lukács Csaba, Dévényi István, Torkos Matild stb. szégyellhetik magukat, hogy idáig jutottak a G-nap utáni árulásuk után...

Az a vicc, hogy nem.
Ez egy másik Gulyás Balázs.
És akkor még van a Gulyás Márton is.

Mondom, hogy egy féreg.

Elkéstél hájfej dagadék. Lassú vagy, mint a csiga. Ez már régen ki lett tárgyalva.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés