A néppel együtt kell kormányozni

2020. szeptember 30. 11:23

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Megválasztottak, számonkérhetők, ellenőrizhetők. Így fogunk kormányozni.

„A néppel együtt kell kormányozni. Mint jelent ez? Leginkább azt, hogy az embereknek érteni kell, hogy mit és miért csinálunk. A lehetséges döntésekről először beszélni kell, érvelni, bemutatni a lehetőségeket és meg kell hallgatni őket.

Nem lehet mindig népszerű döntéseket hozni. A haza több, mint egyes emberek érdeke, ízlése. Van, amikor nehéz döntést kell hozni. De ezeket sem utólag kell megmagyarázni, hanem idejében el kell mondani, hogy miért gondoljuk, hogy az a legjobb döntés.

Ritka kivételtől eltekintve nem lehetnek titkos kormányzati anyagok. Minden fontos ügyet előzetesen meg kell beszélni a civil és szakmai szervezetekkel. Kompromisszumra kell törekedni, amikor csak lehet. Nem kell megrázó népnevelés, nincs helye reformdühnek, nem szabad fentről lefelé beszélni.

Egyek vagyunk a néppel. Egyek, akiket egy időre arra választottak, hogy intézzük közös ügyeinket. De nem kiválasztottak, hanem megválasztottak vagyunk. Megválasztottak, számonkérhetők, ellenőrizhetők. Így fogunk kormányozni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 240 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Alkoholista az első slukk után már módosítaná az ígéreteit, ahogy korábban is tette. Különben már most, ez a magyarázó szöveg is tele van ködös gumifogalmakkal, általános ígéretekkel, amit itt is már kizárólag ő értelmez... A végén pedig odavetné, el lehet menni! Alkoholista jelszava is vérbeli KISZ vezérre vall: együtt a néppel!

Ráadásul, Keller László szoci főmegbízott annak idején maga ismerte be, hogy megbukott.

Szalmabábod, Geri, a Te, néppel való kormányzási modelledet mutatja be a nyájas fővárosi nézőknek. Számolatlan tanácsadók, számolatlan fizetéssel, mindenfajta konzultáció nélküli várospolitikai intézkedések, a lakosság felháborodására.

Akinek kétségei lennének arról, hogy mit jelentene Gyurcsány ismételt kormányzása, annak elég itt élnie a fővárosban, s élvezni tanítványa közbotrányos vezetését. Gergő, Feri kormányzási technikájának előképe.

Hej, de sokan éheznek már az MSZP-SZDSZ emlőkön meggazdagodott élősködők közül. Feri, a néppel történő kormányzásodba meg egyébként egyszer belekóstolt a nép, s a torkán akadt..........

Akkor: Hazudtunk reggel, éjjel meg este.
Most: Hazudunk 0/24.

A cáfolhatatlan tények........Neked kellene a csapnivaló kormányzati médiában ezekkel a kérdésekkel foglalkoznod, a kormány, a Fidesz médiája erre képtelen. Még jó néhány dolog kimaradt belőle, de kezdetnek nem rossz. Szórólapon minden háztartásba el kellene juttatni. S köszönet a munkádért.

Mikor valasztottak neg ezt az Isten barmat, kicsit nem figyeltem es mar itt okoskodik.
Ugy tudtam, Romaniaban voltak valasztasok, de hogy ott is bejelentkezett es meg is valasztottak, azt nem hittem volna.
Most akkor a romanok jol megszivtak!

"Így fogunk kormányozni."

Na, attól őrizzen az Isten!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés