Lóháton, autók kíséretében vonult a győztes polgármester

2020. szeptember 28. 16:54

2020. szeptember 28. 16:54
null

„Ion Dumitru Popescu, a Gorj megyei Drăguțești újraválasztott elöljárója lóháton ülve, integetve, puszikat küldve vonult végig a településen több tucat tülkölő autó kíséretében” – írja a Főtér.ro.

A portál által megosztott videót az alábbiakban tekintheti meg:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Iskender
2020. szeptember 29. 07:21
Ha jól emlékszem az egykori amerikai nagykövet visszaemlékezéseiben (John Flournoy Montgomery: Magyarország a vonakodó csatlós) az olvasható, hogy egy alkalommal kormányzó egy színházi látogatás során hallotta, hogy valaki elkiáltotta magát: Éljen Szálasi! A testőrök is csak döbbenten figyelték, hogy az öreg egy pillanat alatt eltűnt a díszpáholyból. Mire utolérték a bekiabáló már a földön feküdt és sikertelenül próbálta elhárítani a pofonesőt...
gin74tonic
2020. szeptember 29. 04:07
romaaaaaniaaaaaa :D hat hogyan mashogyan???? :D
Kristály
2020. szeptember 28. 19:01
Igy viselkedik egy ember aki büszke a hazájára és arra amit elért mindegy milyen nemzetiségű.
B_kanya
2020. szeptember 28. 18:43
"Meglódul Szabályosan üli hátasát Gyurcsány, a sarkok előírásszerűen leszorítva, a szár könnyedén bújik át a kisujj előtt. Meglódul a miniszterelnök, a sajtó szekéren követi. A gidres-gödrös puszta veszettül ráz. 2007. NOVEMBER 7., 07:15 Gyurcsány kinevette az Index munkatársait Rendesen készültünk a hortobágyi reggelre, és mivel hidegre és esőre is számítottunk, alaposan beöltöztünk. Amikor a miniszterelnök megpillantott minket, nagyot nevetett, megdicsérte a szolgálati csizmát, és azt mondta, remekül felöltöztünk." Cikk: gyurcsány a Hortobágyon. Kell még valamit mondanom, ildikó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik