Emelem a kalapom Soós Zoltán előtt

2020. szeptember 28. 17:03

Kampányával sikerült lebontania az etnikai szavazás korlátait a városban.

2020. szeptember 28. 17:03
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Sok örömteli fejlemény történt tegnap a romániai helyhatósági választáson – magyar demokraták számára nem kevés tanulsággal. Gratulálok az RMDSZ-nek a remek eredményekhez. Kiemelkedő, nem túlzás: történelmi siker, hogy Marosvásárhelynek magyar polgármestere lett, emelem a kalapom Soós Zoltán előtt. Nem csak a győzelme miatt, hanem mert kampányával sikerült lebontania az etnikai szavazás korlátait a városban.

Bukarestben egy a budapestihez sok szempontból hasonló, antikorrupciós és zöld programmal sikerült megtörnie a régi pártok hegemóniáját Nicusor Dannak, akit örömmel várok a régió fővárosainak egyre intenzívebb együttműködésébe. A hazai politikára is érvényes tanulságokat gyarapítja a brassói és a temesvári civil karakterű jelöltek sikere is. Jó ha tudjuk itthon, mindig van mit, és mindig van kitől tanulnunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. szeptember 30. 17:01
Gréczy is emelte a kalapját többször is és közben mondogatta, van kalapja, nincs kalapja és elmondta 112 szer.
matykox
2020. szeptember 29. 17:25
Harácsony, Budapest trágya-őrgrófja ravaszkodik. Azta, ez aztán bejön. Á, dehogy.
youngboy
2020. szeptember 29. 16:34
Meg a nagy szövetséges Fegyőr előtt is megemeled a kalapodat, gondolom. Amikor meglátták a magyarok, hogy a románok mellett kampányol (mint, ahogy annak idején a francia és az amerikai olimpiai pályázat mellett a magyarral szemben), erőt vettek a lustaságon és elmentek a magyarokra szavazni. Várjuk, 2022-ben ki mellett kampányol. Örülnek neki majd azok, akik mellett nem.
Tibesz26
2020. szeptember 29. 16:00
dögöly meg gyurcsányos gergely te rohadék szemétláda amiért száműzni merészelted szeretett országunk államalpitó királyáunk szent istván király szobrát dögöly meg a bandáddal együtt a pokolban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik