Emelem a kalapom Soós Zoltán előtt

2020. szeptember 28. 17:03

Karácsony Gergely
Facebook
Kampányával sikerült lebontania az etnikai szavazás korlátait a városban.

„Sok örömteli fejlemény történt tegnap a romániai helyhatósági választáson – magyar demokraták számára nem kevés tanulsággal. Gratulálok az RMDSZ-nek a remek eredményekhez. Kiemelkedő, nem túlzás: történelmi siker, hogy Marosvásárhelynek magyar polgármestere lett, emelem a kalapom Soós Zoltán előtt. Nem csak a győzelme miatt, hanem mert kampányával sikerült lebontania az etnikai szavazás korlátait a városban.

Bukarestben egy a budapestihez sok szempontból hasonló, antikorrupciós és zöld programmal sikerült megtörnie a régi pártok hegemóniáját Nicusor Dannak, akit örömmel várok a régió fővárosainak egyre intenzívebb együttműködésébe. A hazai politikára is érvényes tanulságokat gyarapítja a brassói és a temesvári civil karakterű jelöltek sikere is. Jó ha tudjuk itthon, mindig van mit, és mindig van kitől tanulnunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szent István szobor?

Mi a helyzet a Lánchíddal, meg az összepingált buzisávos körúttal, köcsög?

Válaszok:
Schollander | 2020. szeptember 29. 11:26

Nagyon pedaloznak.....remélem, a kutya sem hisz nekik.

Sok a patkány Budapesten. Ezzel foglalkozzon Gergő, mert még kéne rendelni az irtást. Annyit beszélt róla a választás előtt....

" Jó ha tudjuk itthon, mindig van mit, és mindig van kitől tanulnunk.”"
Nem kombináltad túl, ez egy lebutított proli gondolkodásmód, amit Karácsonyék csinálnak. Az igazi prolik viszont, az ilyen Karácsony-féléket egy percig nem engednék maguk közé, mert azok ha mást nem, de a munka ethoszával legalább tisztában voltak... Ami annyit jelent: a munkát el kell végezni.
Amit Karácsonyék tesznek: az a munka mímelése, ezerrel, dagadó nyaki erekkel...

Látom "köcsög",
magad nem tudsz tájékozódni, és segítségre szorulsz.
Tessék:

2020.09.08.,
Budapesti Közlekedési Központ:

"Fontos mérföldkőhöz érkezett a Lánchíd felújításának kivitelezéséről szóló közbeszerzési eljárás. A Magyarország szimbólumának felújítására kiírt, 2020. augusztus 11-én közzétett részvételi felhívásra az elmúlt közel egy hónap során tizennégy gazdasági szereplő jelezte érdeklődését. Közülük végül négy nyújtott be részvételi jelentkezést.

A négy jelentkezőről a közbeszerzési eljárás jelenlegi szakaszában semmilyen további információ nem adható. A jelentkező gazdasági szereplőknek a tender jelenlegi szakaszában még nem kellett árajánlatot benyújtania. A közbeszerzési eljárás következő lépéseként a BKK megvizsgálja, hogy a benyújtott jelentkezések megfelelnek-e a részvételi felhívásban megfogalmazott elvárásoknak, és ez alapján születik döntés arról, mely cégeket hívják meg ajánlattételre; a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy minél több szereplő vegyen részt a közbeszerzésben. A kiválasztott gazdasági szereplők meghívására a BKK Igazgatóságának döntése után, várhatóan legkésőbb október első felében kerül sor. Amennyiben a tárgyalások végén kedvező ajánlatok érkeznek és Magyarország Kormánya is biztosítja az ígért támogatást, a BKK 2021 februárjában köthet szerződést a majdani kivitelezővel, amely márciusban kezdheti meg a felújítási munkát. Így Magyarország szimbóluma, a Széchenyi lánchíd 2023-ra születhet majd újjá. A rekonstrukcióval kapcsolatban rengeteg további információ olvasható a BKK Lánchíd-felújítással foglalkozó aloldalán a bkk.hu/lanchid címen, ahol a közbeszerzéssel kapcsolatos dokumentáció is elérhető."

Nem változott semmi. Most a Szent István szobor, anno:
https://www.vadhajtasok.hu/202..

Ezek ugyanazok!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés