Izgulok

2020. szeptember 27. 19:07

Pozsonyi Ádám
Demokrata
Kéregetni a Zoli bácsi is tud a Tesco előtti parkolóban.

„Mivel én a szabadságot szeretem, főleg, ha az a sajtó szabadsága meg a véleményé, mindennap felmegyek az új hírportál, a Telex oldalára. Mindennap izgulok egy kicsit, mindennap dobog a szívem, és lelkemet betölti a várakozás. Ilyenkor kilövöm a Facebookot, lehalkítom a zenét, a csokis kekszet beteszem a fiókba, becsukom a szobaajtót és kattintok. De nem. Ma sem. Ugyanúgy, ahogyan tegnap. Meg tegnapelőtt.

»Támogasd a távozó újságírók lapját«. Ez van csak, bár lóbetűkkel, az igaz. Illetve egy nagy sárga felület: »Támogatom«. (Gondolom, ide kell kattintani, én nem tettem.)

De ez kevés. Én többet várok. Főleg, mert azt ígérték, hogy valami nagyon szabad, nagyon free, nagyon formabontó dolog lesz, valami nagyon olyan, ami még nem volt. De ez így nagyon boomer. Kéregetni a Zoli bácsi is tud a Tesco előtti parkolóban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bezzeg a Habony-Médiaműveknek még kéregetnie sem kell.
Ömlik oda az adófizetők pénze és még az olvasottság alacsony volta sem számít, ha kell ütemben nyomják a Párt propagandáját.

Amúgy a kedves szerző mit vár egy még be sem indult oldaltól??

Ebben is igaza van Pozsonyinak: "De mivel nemcsak a szabadságot szeretem, hanem a sokszínűséget is, megnézem mindennap az ősradiánst, az Indexet is. „Kilátástalan helyzetben a magyar turizmus”. „Leteperték egy cseh busz vezetőjét a magyar határőrök”. „Nyílt levélben állt ki az SZFE mellett több mint száz drámaíró”. „A Szent János Kórház is egészségügyi dolgozókat kér, mert nincs elég embere a betegek ellátásához”. „Donald Trump beismerte, hogy meg akarta öletni a szíriai elnököt”."

Miután jöttek a hírek, hogy BÁG lesz az egyik főszerkesztő-helyettes, lesz egy csomó új újságíró, volt esély arra, hogy lesz egy tényleg centrista újság, amelyik a klasszikus BBC elvek alapján körbejárja a témát, és igyekszik több oldalról is bemutatni. Az első pár napon tényleg voltak ilyen cikkek is, és tényleg egyedi lehetett volna ezzel a piacon az Index. Balos ismerőseim már kb. be is árazták az új Indexet, mint "fideszkurvát". Aztán úgy tűnik, nagyon sokan ugyanígy gondolták a korábbi olvasótáborból, mert mára balról próbálja előzni a 444-et.
Kár érte, de úgy tűnik, a szándékosan polarizált piacon nem lehet függetlennek lenni - mondjuk én a polarizáció eltűnésében hiszek.

Anyám!! Akkor miket fogsz írni, ha benyomsz???

"A héten elindul a Telex.hu, közölte Kárpáti Márton tulajdonos a Kreatív szakmai konferenciáján..."

A Gugli a te barátod is.
Szerintem előbb böngéssz, mielőtt elkezdesz fikázni...

És te hétfőn nem is sejtetted, hogy ez fog megjelenni kedden.
Te tényleg ennyire amatőrnek gondoltad az Indexeseket?
Ök nem a Habony-Médiaműveknél dolgoznak...

Hát, nem is ismered a profi újságírókat, miután a Habony-Médiaművek nem alkalmaz ilyeneket.
Számukra a parthuség a legfontosabb, mint anno Csermanek idejében...

Én csupán megválogatom azt, hogy kinek hiszek.
Szép napot neked is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés