Izgulok

2020. szeptember 27. 19:07

Kéregetni a Zoli bácsi is tud a Tesco előtti parkolóban.

2020. szeptember 27. 19:07
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Mivel én a szabadságot szeretem, főleg, ha az a sajtó szabadsága meg a véleményé, mindennap felmegyek az új hírportál, a Telex oldalára. Mindennap izgulok egy kicsit, mindennap dobog a szívem, és lelkemet betölti a várakozás. Ilyenkor kilövöm a Facebookot, lehalkítom a zenét, a csokis kekszet beteszem a fiókba, becsukom a szobaajtót és kattintok. De nem. Ma sem. Ugyanúgy, ahogyan tegnap. Meg tegnapelőtt.

»Támogasd a távozó újságírók lapját«. Ez van csak, bár lóbetűkkel, az igaz. Illetve egy nagy sárga felület: »Támogatom«. (Gondolom, ide kell kattintani, én nem tettem.)

De ez kevés. Én többet várok. Főleg, mert azt ígérték, hogy valami nagyon szabad, nagyon free, nagyon formabontó dolog lesz, valami nagyon olyan, ami még nem volt. De ez így nagyon boomer. Kéregetni a Zoli bácsi is tud a Tesco előtti parkolóban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. szeptember 28. 09:19
"Támogasd a távozó újságírók új lapját!" Odatették mögé az indexben készült fényképet. Kár volt. Nem túl bizalomgerjesztő pofák.
Karvaly
2020. szeptember 28. 08:54
Ebben is igaza van Pozsonyinak: "De mivel nemcsak a szabadságot szeretem, hanem a sokszínűséget is, megnézem mindennap az ősradiánst, az Indexet is. „Kilátástalan helyzetben a magyar turizmus”. „Leteperték egy cseh busz vezetőjét a magyar határőrök”. „Nyílt levélben állt ki az SZFE mellett több mint száz drámaíró”. „A Szent János Kórház is egészségügyi dolgozókat kér, mert nincs elég embere a betegek ellátásához”. „Donald Trump beismerte, hogy meg akarta öletni a szíriai elnököt”." Miután jöttek a hírek, hogy BÁG lesz az egyik főszerkesztő-helyettes, lesz egy csomó új újságíró, volt esély arra, hogy lesz egy tényleg centrista újság, amelyik a klasszikus BBC elvek alapján körbejárja a témát, és igyekszik több oldalról is bemutatni. Az első pár napon tényleg voltak ilyen cikkek is, és tényleg egyedi lehetett volna ezzel a piacon az Index. Balos ismerőseim már kb. be is árazták az új Indexet, mint "fideszkurvát". Aztán úgy tűnik, nagyon sokan ugyanígy gondolták a korábbi olvasótáborból, mert mára balról próbálja előzni a 444-et. Kár érte, de úgy tűnik, a szándékosan polarizált piacon nem lehet függetlennek lenni - mondjuk én a polarizáció eltűnésében hiszek.
BőröndÖdön
2020. szeptember 28. 08:35
Ádi,az elmeorvosod tárt karokkal vár...
Akitlosz
2020. szeptember 28. 03:18
A szerzőben van a hiba. Sokat vár. Én nem várok a telexesektől semmit, sohasem láttam a honlapjukat, így nem is csalódok benne. Ha egyszer írni fognak valami bosszantót azt a Mandiner úgyis szemlézni fogja, tehát felesleges lesni, hogy írtak-e már valamit, itt is ki fog derülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik