László Imre: A leghitványabb bolsevik módszerek közé tartoznak az „orbáni karaktergyilkosságok”

2020. szeptember 26. 13:23
Az ellenzéki politikus közölte, egy év alatt mind a hét sajtóperét megnyerte a „kormányzati propagandával” szemben, amely korábban azt állította, szexuálisan zaklatta egy volt kollégáját.

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a leghitványabb bolsevik módszerek közé tartoznak az „orbáni karaktergyilkosságok” – mondta László Imre, a párt elnökségi tagja, Újbuda polgármestere szombati online sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus közölte, egy év alatt mind a hét sajtóperét megnyerte a „kormányzati propagandával” szemben, amely korábban azt állította, szexuálisan zaklatta egy volt kollégáját.    

László Imre szerint az érintett médiumok nem bánják, hogy elvesztették ezeket a pereket és kártérítést is kell fizetniük, a lejáratással befolyásolt választási eredményeket ugyanis nem kell megváltoztatni. Kiemelte, szerencsére az újbudaiak elég bölcsek voltak ahhoz, hogy „átlássanak a szitán”, ezért lehet most ő a városrész vezetője. A DK egy olyan országot szeretne, ahol egyetlen hasonló karaktergyilkosságot sem lehet következmények nélkül elkövetni – mondta László Imre, hozzátéve, ezért kell 2022-ben egy közös ellenzéki listával véget vetniük az „orbáni rendszernek”.

(MTI)

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Az ellenzéki politikus közölte, egy év alatt mind a hét sajtóperét megnyerte a ,,kormányzati propagandáva,, szemben, amely korábban azt állította, szexuálisan zaklatta egy volt kollégáját. ,,

Tudtommal a sajtó azt hozta le amit László Imre volt beosztottja mondott.
Miért nem a volt munkatársa ellen indított pert aki szexuális zaklatással vádolta?

Még hangfelvétel is volt. Ismeretlen tettes ellen is tehet zaklatási ügyben feljelentést.

Az, hogy nemzeti oldalon a legkiemeltebb médiaegységeknél képtelenek egy hírt úgy megfogalmazni, amely tartalmazza a lényeget, de perelhetetlen, pontosabban, perelhető, siker nélkül, az egy végtelen szegénységi bizonyítvány és - sajnos - érintőlegesen rokon az aladársággal.
Még akkor is, ha az aladárok semmittevők voltak, a médiánk próbál megfelelni, a minek?
"Csak" az igazságnak kellene, ha annyit megtanulnának: nem hivatalos forrás szerint, már nagyot lépnének előre.
Magas képességű olvasószerkesztőkről nem is merek beszélni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés