Itt a bizonyíték: Fekete-Győr és a Momentum gyűlöli a magyarokat!

2020. szeptember 26. 11:30

Kovács András
Facebook
Itt lenne az ideje, hogy eltűnjenek a közéletből!

„Itt a bizonyíték: Fekete-Győr és a Momentum gyűlöli a magyarokat!

Fekete-Győr és a Momentum ismét bebizonyította, hogy semmi közük nincsen a magyarsághoz! Pénteken jelent meg egy videó, amiben a Momentum elnöke egy román párt mellett kampányolt a vasárnapi önkormányzati választás előtt. Már ez is önmagában véve egy botrányos dolog lenne, de később a Momentum elnöke próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Fekete-Győr azt mondta, hogy csak olyan településeken támogatják a román liberális szövetségesüket, ahol nincs magyar jelölt. Fekete-Győr azonban ezen kijelentésével ismételten hazudott. A kampányvideó Bihar megyében készült, ahol egyrészt még mindig nagyon sok magyar  él, másrészt rengeteg magyar jelölt indul a választáson. 

Mint ismert Fekete-Győr és magyarellenes csapata már a tavalyi romániai elnökválasztáson is a magyar jelölt ellen kampányolt. Ezek a lépések egyértelműen azt mutatják, hogy a Momentum számára sokkal fontosabb a liberalizmus és a globalizációs tendenciáknak való feltétlen megfelelés, mint Magyarország és a magyarság sorsa. A Momentum immár többször bebizonyította, hogy csupán az útlevelük és a személyi igazolványuk magyar, de lélekben egyáltalán nem érzik magukat otthon a Kárpát-medencében. Számukra Európa és a nagyvilág sokkal fontosabb és érdekesebb mint a mi országunk. Ha pedig ez napnál is világosabb, akkor itt lenne az ideje, hogy a Momentum és Fekete-Győr eltűnne a magyar közéletből!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pintér Sándor vajon mennyire szereti a magyarokat?
Csak kérdezem.

Újabb frontvonal nyílt a Párt nagy riválisa ellen. Jól ki van dolgozva a taktika. A hívek pedig azonnal harapnak a dologra.
Azt meg ugye hagyjuk, hogy az a román párt esetleg támogatja a magyarokat a nagyrészt románok által lakott Romániában.

Jó az a mondat. Minden szava a helyén van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés