Erőszakot propagál az ellenzék

2020. szeptember 26. 17:31

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Kun Béla vörösterrorjának korszakát idézi a sajtójuk, a holdudvaruk és a politikusaik is.

„Messzinek tűnhet 2022, akár azt is gondolhatnánk, hogy hátradőlve megpihenhetünk, és kiélvezhetjük a viszonylagos nyugalmat, de a helyzet az, hogy az ellenzékünk le sem szállt a gázpedálról, sőt. Egy méretes téglát raktak a hülyeségzsigulijuk sebességét szabályozó szerkezetre, miközben az ablakokból kihajolva harciasan azt kurjongatják, hogy diktatúra meg elnyomás van, ezért a hatalmat csak forradalom segítségével képesek megdönteni.

Vagy egy kis jogállamiság- meg demokráciacsökkentéssel.

Persze csak amíg rendet raknak. Egy hétig vagy kettőig. Esetleg pár évig. Vagy örökre. A képviseleti demokráciát egyébként is meghaladta a modern kori civilizáció. Lám, ha az emberekre bízzuk a döntést, azok felelőtlenül mindenféle populista Trumpokat, Salviniket meg Orbánokat juttatnak hatalomra. Egyre többen és egyre gátlástalanabbul mondják ki a baloldalon, hogy szerintük mi a biztos győzelem receptje. Forradalom kell, hisz diktatúra van.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 154 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Sajnos nem sikerült beásni mindet nyakig az orgoványi erdőben" Bayer haverod kijelentései miatt hallottalak sivalkodni te csicska.

Apád volt szerncsém ismerni. Nem lenne rád büszke!

A söpredék, ha választást nyer, legitimálta magát, reggel, délben, meg este, bármit csinál...
Ha a választást nem a söpredék gender-ballib nyeri, az ország megmenekül az államcsődtől, akkor diktatúra van, amely megint csak a söpredék "jogos" erőszakját legitimálja...

A tömeg terror alkalmazását maga Lenin sürgette már 1918-ban, a bolsevizmus első tapasztalatait elutasítókkal szemben. Íme egy távirat a Nyizsnyíj Novgorod-i pártszerveknek:

Elvtársak! Az önök öt körzetében tapasztalható kulák felkelést könyörtelenül le kell verni Az embereknek példát kell statuálni.
(1) Akasszanak fel 100 kulákot, gazdag csibészt és ismert vérszívókat. (Úgy értem: akasszanak fel nyilvánosan, hogy a nép láthassa.)
(2) Hozzák a neveiket nyilvánosságra.
(3) Foglalják le az összes gabonájukat.
(4) Válogassák ki a túszokat a tegnapi táviratom instrukciói szerint. Ezt mind így csinálják, hogy az emberek mérföldekre is lássák, felfogják, remegjenek tőle és tudomásul vegyék, hogy mi megöljük a vérszívó kulákot a jelenben és a jövőben egyaránt.
Üdvözlettel, Lenin. Utóirat: Találjanak keményebb végrehajtókat.

Egy hónap múlva ez egy történet lesz! Gyors felépülést, jobbulást!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés