Egységesek, erősek és tisztességesek vagyunk

2020. szeptember 26. 22:49

Gyurcsány Ferenc
Facebook
És erre érdemes büszkének lenni.

„Tegnap nálam kávézott az egyik jóbarátom. Nem igazán szoktunk politikáról beszélgetni, ezért váratlanul is ért, mikor megkérdezte, hogyan tudnám leírni a DK-t.

Azt mondom Önöknek is, amit neki: egységesek, erősek és tisztességesek vagyunk. És erre érdemes büszkének lenni. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan pártnak vagyok az elnöke, ahol az emberek egymásért dolgoznak. Igaz ez az országos elnökségtől kezdve a legkisebb faluig is, ahol DK-s aktivisták szórólapoznak.

Ez a kitartó és egységes munka vezetett odáig, hogy mára mi vagyunk Magyarország legnagyobb ellenzéki pártja. De a nagyobb támogatás több felelősséggel is jár.

És mi ezt értjük. Ezért indítottunk petíciót, hogy az ellenzéki pártok egy közös listával és közös képviselőjelöltekkel váltsák le a kormányt a 2022-es országgyűlési választáson!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 154 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Egységesek, erősek és tisztességesek vagyunk,,

Na ja!

Egységesek a hazudozásban, ígérgetésben.
Erősek a közvélemény becsapásában.
Tisztességesek az egymás közti osztozkodásban.

Az ellenzék meg egymással sem tisztességes.
Esetleg szerinte az a tisztesség, hogy megvédik Czegledit, Lacknert és a többi ilyet?

Ezt a tisztességes szót hiába ismételgeted minden megnyilvánulásodban kergeferge, attól még egy nagy hazug, aljas gazemberek vagytok. Élén veled, aztán Dobrev, szép sorban Vadai, Vágó István, Bauer...mind leszerepelt gazemberek vagytok.

Ez jobb a ma reggeli rádiókabarénál is......az ember belesavanyodik a sok humortalan politikusba, Feri mindig meg tud nevettetni.

Mi az hogy? NAGYON IS!

Alkoholista mint "tisztséges és "tiszta"? Kamásni a Van aki forrón szereti-ben azt mondaná, vicces, nagyon vicces...Különben Alkoholista ezt az egész üres szöveget egyvalamiért írta le: hogy n+-1-edszer leírhassa, egy lista kell. Neki...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés