A magyar (szélső)jobboldalra most épp egy könyv támadott, de durván!

2020. szeptember 26. 12:37

Jámbor András
Facebook
Dúró Dórát a Mi Hazánk képviselőjét a Meseország mindenkié nevű könyv megtámadta, hajánál fogva rángatta ki belőle magyarságát.

„Újabb brutális bizonyíték arra, hogy a magyar (szélső)jobboldal mennyire el van nyomva. A magyar (szélső)jobboldalra most épp egy könyv támadott, de durván!

Duró Dórát a Mi Hazánk képviselőjét a Meseország mindenkié nevű könyv megtámadta, hajánál fogva rángatta ki belőle magyarságát, fekete festékkel próbálta elvenni fehérségét, és erőszakkal akarta megfosztani heteroszexualitásától, arról nem is beszélve, hogy reggelente a Koránból olvasott fel neki, hogy elvegye kereszténségét. Szerencsére Dóra rendes magyar anya így önvédelemből ledarálta a könyvet.

De nem ő az egyetlen aki kiáll a jobboldal elnyomottságával szemben. Már 32 ezren vannak akik aláírták azt a Fidesz-közeli petíciót amelynek célja, hogy ne árusítsak a könyvet, hogy vegyék le a könyvesboltok polcairól.

Nagy győzelem ez a szólászabadságért, a gender és PC terror ellen küzdő jobboldalnak!

Tényleg egészen elképesztő, hogy miközben a magyar közvélemény szája azzal van tömve, hogy a baloldal, meg a liberálisok elnyomják a más véleményűeket, hogy PC van meg liberális véleményterror, hogy nekünk itt ebben az országban tényleg az a bajunk, hogy a »négerek döntik a szobrokat«, aközben senkit se érdekel, hogy betiltanának egy könyvet, meg ledarálják ebben az országban, mert valaki szerint ez káros tartalom. 

Mármint, hogy a mesék amik egyébként tök hagyományos mesék, csak vannak benne homoszexuális emberek azok károsak. Nyilván tök nehéz ez, de mi lesz a következő, Duró Dóra ledarálja a valóságot? Mert a valósgában is vannak homoszexuális emberek hello!

Aztán pedig az elnyomottsági versenyt az identitáspolitikai csatározást csúcsra kell járatni, úgyhogy amikor a Fidesztől független sajtót nem érdekelte ez az egész hacacáré, akkor azzal jöttek ki, hogy kommentben megfenyegették a petíciót indító aktivistát. Tényleg tök para kommentben fenyegetni másokat (személyesen tök sajnálok mindenkit aki ilyen kommenteket meg üzeneteket kap, legyen bármilyen politikai kötődése), de ha én minden ilyen fenyegetésről cikket írtam volna, akkor nem lett volna időm életemben másról írni.

Úgyhogy szögezzük le aki a BLM-től, a cenzúrától, a szólásszabadság korlátozásától, a káros identitáspolitikától fél Magyarországon, az ne a Fox news videói előtt szörnyülködjen, hanem vigyázó szemét a magyar jobboldalra vesse. Itthon nem a gender szörny, meg effélék tolják ezt, hanem a faskók.

Aztán meg két könyv betiltási meg darálási akció között kicsit hüppögnek a milliárdos közpénzből összeharácsolt tévéjükben, a 100 ezer forintos whiskyit szürcsölgetve, hogy jaj, el vagyunk nyomva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 196 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dórával értek egyet, az a könyv tényleg baromság. Az is megéri a pénzét, aki ezt a szart kinyomtatja, az is aki megveszi.

Traktaljatok a sajat gyerekeiteket a gender meseitekkel, de a tobbieket hagyjatok beken, hadd legyenek ok boldog kisfiuk, kislanyok, nem magukat kereso boldogtalan sefiu selanyok.
A nyelvezetedre vigyazhatnal, sut beloled a tanulatlan toktahossg! Az igenytelenseg, na.

A liberális elit buzipropagandája az nem szólásszabadsági kérdés, az a reklámok világába tartozik...

csak vannak benne homoszexuális emberek azok károsak. - írod.
Egy egész világvallás törvénykezése mondja ezt:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Robi! Te gerinctelen politikai prostituált féreg, nem a jobboldal harcol a hányadék gender, a mindenfajta abberált deviánsok agresszivitása - érted, nem maga az ilyen életforma, hanem a pofátlan, irritáló, bunkó magamutogatás, gyermekeink erkölcsi fertőzése - ellen, hanem a normálisan gondolkodó, a családban egészséges erkölcsi nevelésben részesült, részesülő ember, a társadalom erkölcsös többsége.

Te nem tartozol közéjük, minden hazug, demagóg, Soros zsoldban történő megszólalásod hányingert kelt. Idegen vagy.

Gratulálok! Ez megosztott öröm volt.

Lehet itt dühöngenünk a mindent elárasztó mocsok ellen, de várjuk meg, hétfőn mit lép a kormány, Novák Katalin, az ügyészség, a rendőrség. Ugyanis amit ezek művelnek, már büntetőjogi kategória, fenyegetik a gyermekek egészséges fejlődését. Várjuk a hétfőt, SZFE ügyben is......

Az, hogy ez egy mesekönyv "kifelejtetted", Jámbor.

A királyságában egy boszorkány elrabolja a gyönyörű királylányt. A bátor herceg és okostojás barátja rögtön nekivágnak, hogy kiszabadítsák és egyikük feleségül vegye. Kalandos útjuk során azonban rájönnek, hogy valójában mindketten a fiúkat szeretik és egymásba szerelmesek. A "homi end" azonban így még nem teljes, a mese végére kiderül, hogy a királylány sem rájuk vágyik, mert leszbikus és talán örök boldogságra lel a boszorkány oldalán.

"Közben arra is fény derült, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával adták ki a mesekönyvet, amit a kiadó leszbikus szervezet hátrányos helyzetű gyermekek részére ingyenesen akar eljuttatni. Különösen felháborítónak tartjuk az eleve nehéz helyzetben lévő gyerekek összezavarását, befolyásolását."

Jámbor! Te nem olvasod át a firkálmányaidat?

"kereszténségét."
"hogy ne árusítsak a könyvet,"
"szólászabadságért,"
"valósgában"
"szörnyülködjen"

Na Jámbor, ezt kapd el, ne a náthát. Dúró Dóra ugyanezt képviseli.

Azok után, hogy petíciót indított az első magyar nyelvű LMBTQ-mesekönyv ellen, brutálisan megfenyegették Schittl Esztert, a CitizenGO kampányigazgatóját.

Eszter kiváló ember, hitvalló keresztény, aki nem rejti véka alá nézeteit és elszántan küzd az élet, a család, a házasság és gyermekeink védelmében. Szolgálataiért hálás köszönetet érdemel.

https://vasarnap.hu/2020/09/25..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés