SZFE–Gyurcsány-koalíció

2020. szeptember 25. 10:09

Megyeri Dávid
Magyar Nemzet
Időrendben a Demokratikus – vagy inkább Demokratikuss? – Koalíció elnökének kirohanása után következett csak az SZFE hallgatóinak tanáraik egyetértésével végrehajtott forradalmi akciója.

„Szinte hihetetlen, de eddig még senki sem tette szóvá, hogy a látszat szerint Gyurcsány Ferenc és a Színház- és Filmművészeti Egyetem blokádoló diákjai teljes szándékegységben működnek. Mintha csak egyfajta koalícióra léptek volna. A képlet ugyanis elég világos, ha az események sorrendiségét nézzük.

Kezdetben volt ugye a 2006-os nemzetverető, tömegbe lövető exminiszterelnök szitok­özöne Vidnyánszky Attila ellen. Ezt megfejelte egy életveszélyes fenyegetéssel, miszerint a Nemzeti Színház igazgatóját, a színiegyetem kuratóriumának élére kinevezett elismert rendezőt és társait földönfutóvá fogja tenni, ha 2022-ben hatalomra kerülne a nácikkal dúsított, egyesített baloldal. Időrendben a Demokratikus – vagy inkább Demokratikuss? – Koalíció elnökének kirohanása után következett csak az SZFE hallgatóinak tanáraik egyetértésével végrehajtott forradalmi akciója, az egyetem épületének az elfoglalása szeptember elsején.

Az összes, kettőt meg kettőt összeadni és gondolkodni képes halandónak viszont az lehetett az erős benyomása, hogy a buzgó, tettre kész diákok és nem kevésbé mozgalmár hevületű tanáraik pusztán teljesíteni segítenek már most azt a földönfutóvá tételi, likvidáló forgatókönyvet, koreográfiát, amelyet a nagy demokrata mezében tetszelgő diktatúrapárti politikus megálmodott és a baloldali értelmiségiek vagy az annak látszó személyek elé célként kitűzött.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csepuragok, milyen erzes a Gyurcsanyi csepujet ragni?
Bardos Andras es Mate Krisztina mit tanitanak a SZFE-n?
Hogyan varaderozz a Medgyesy es Gyurcsany csaladdal, talan ezt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés