Teljesen megújult a Magyar Krónika

2020. szeptember 25. 7:31

Orbán Balázs
Facebook
A hazaszeretet igazi élményét adja.

„Teljesen megújult a Magyar Krónika. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy gyönyörű lett a magazin, vizuális értelemben prémium minőséget képvisel, s valamennyi benne szereplő történet magával ragadó. A hazaszeretet igazi élményét adja. Keressétek a szintén megújult honlapon vagy az újságárusoknál!

»A közösségi nárcizmus webkorában izgalmas feladat felismerni az igazi hősöket, példaképeket és országépítőket. Ennél is izgalmasabb kísérlet papíron bemutatni őket. Még ha nincsenek is tele velük a mai hírek, ők a Kárpát-medence világítótornyai. 
A megújult Magyar Krónika magazin missziójának tekinti, hogy igazi közösségformálóinkat, legfontosabb lelki és hitbéli kérdéseinket, kultúrtörténeti eseményeinket releváns és időtálló módon mutassa be. Az országépítők életútinterjúi, a haza szeretetére, lokálpatriotizmusra épülő társadalmi törekvések ismertetése, az elhagyatottabb régiókba új életet lehelő újrakezdők felkarolása, művészeink kedves helyeinek megfestése, az újragondolt városi és vidéki lét vonzó arcainak megszólaltatása ezt a célkitűzést szolgálja majd. 21. századi történetmesélés megújult arculattal és modern nyomdatechnikával összhangba hozva – mindarról, ami minket, Kárpát-medencében élőket összeköt.«

http://www.magyar-kronika.hu/

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés