Kitálalt a kispesti szocialisták belső körének tagja az Informátornak

2020. szeptember 25. 21:04
A Hír TV műsorában elképesztő részleteket hallhattunk Lackner Csaba, Gajda Péter és Kránitz Krisztián közeli ismerősétől.

Egy évvel ezelőtt hozta nyilvánosságra a Hír TV és a Magyar Nemzet azokat a felvételeket, amelyeken Lackner Csaba, akkori szocialista önkormányzati kispesti képviselő arról beszél, hogyan lopták ki a kerületi pénzeket az önkormányzatból – írta a Hír TV. A kerületi lakosok ennek ellenére újraválasztották az őszi önkormányzati választásokon Gajda Péter polgármestert, és Lackner Csaba képviselőt is.

Az ügyben gyanúba keveredett szereplők tagadják az elhangzottakat, manipulált felvételekről beszélnek, még azt sem ismerik el, hogy Lackner Csaba szerepel az anyagokon. A Hír TV műsorában most a kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor riporterének a korábban bemutatott, korrupcióról szóló felvételeket.

A videóban szó esik a rendszerszintű korrupcióról, kábítószerezésről, prostituáltakról és a Kránitz Krisztián és Lackner Csaba közti viszony elmérgesedéséről is, sok más egyéb mellett. (Ahogy mi is közöltük, az MSZP-DK koalíció épp a napokban érte el, hogy Kránitz Krisztián maradjon a VAMÜSZ élén Gajda Péter javaslatára, Lackner Csaba szavazatával.)

Kép forrása: Hír Tv videója

 

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na mit kap ezután a riport után Gajda a feleségétől, hogy Petike kuplerájba és sztriptízbárokba jár, Lacknerral.

Mondanád, vagy mondod?

"Mert vétkesek közt cinkos aki néma"

"Megcsinálta a szarságokat,"

Mire gondolsz?

Soraidból az derül ki, hogy bizonyára bennfentes vagy, ott vagy a rendőrségen, az ügyészségen a pártokon belül, mindent tudsz pontosan. Segítenéd a tisztán látást, az indulatoktól és ideológiai determináltságtól mentes igazság felszínre kerülését, ha konkrétan leírnád, a Fidesz, Pintér, a bírák és a többi általad említett szereplő bűnlajstromát.

Tudtam, hogy valaki bele fog ebbe kötni.
Honnan tudod, hogy mit kapott Borkai a feleségétől? Azért, mert nem olvastál róla a pletykalapjaidban megkaphatta a magáét.
- Borkai felesége tudta, hogy a férje időnként félrelép.
Felnőtt gyerekeik vannak.
- Gajda Kispestnek olyan polgármestere, akiről eddig csak azt lehetett tudni, hogy szeret focizni, műfüvespályákkal támogatja az iskolai focit, futsalt.
Elveszi a pedagógusok jutalmait, ruhapénzét, stb.
És hazudik, mint a vízfolyás.
Nameg fütyül arra, hogy télen fűtetlen termekben 15 fokban tanulnak az Erkel Ferenc ált. iskola diákjai, köztük a saját két gyereke is.
Az ő felesége ezért a saját Facebookjában ment neki a férjének és Kránicznak.
"Gajda Péter felesége főzött hites urának. Nyílt Facebook-posztban forrázta le ugyanis a férjét, aki szerinte “immunis” az iskola gondjaira."
"A dühös asszony a VAMÜSZ igazgatójának, Kránitz Krisztiánnak, majd az iskola igazgatójának is nekiment a közösségi hálón,"
Úgyhogy nyugodj meg, meg lesz ennek is a következménye, az lehet, hogy a családban marad.
Nem mindegy, hogy sejt valamit egy feleség, vagy szembesül a médiából azzal, hogy milyen aljas, hazug, nagy tróger a férje. Azt láthatjuk, hogy Gajda szemrebbenés nélkül hazudik.
- Kránicznak nincs felesége, vagy válófélben vannak, vagy már elváltak Burány Sándor lányától, aki egy ideig egyengette a pályáját.
- Lacknernak most 1 éves a kisebbik gyereke, akkor született, amikor a tavalyi botránya kitört.
Azt, hogy drogozik biztos tudta a felesége a nőügyeiről valószínűleg ő sem.
Minden nő másképpen reagál, ha megcsalják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés