Szijjártó ebédelni ment a helikopterrel

2020. szeptember 24. 14:46

Hadházy Ákos
Facebook
A külügy teljes erővel megpróbálja eltitkolni, hányszor helikopterezett a miniszter, pedig a jelek szerint Szijjártó még haza is helikopterrel jár.

„Egy szemtanú szerint Szíjjártó mégsem Őcsényben szállt le a helikopterrel, amikor Tolnára ment egy propaganda eseményre – hanem a szekszárdi Bodri borászat lóistállójának karámjában... Az információ szerint a miniszter ezután fideszes politikusokkal és meghívott vendégekkel együtt elköltött egy ebédet a borászat elegáns Optimus éttermében – ezért kellett tehát a rendőrség VIP helikopterével lesietni és az üresen odaküldött Mercedesbe átülni. Az informátor képet is küldött a karámban leszállt helikopterről. A Külügyminisztériumhoz két hete írásbeli kérdéssel fordultam, hogy valóban Szíjjártó ment-e a rendőrségi luxushelikopterrel ebédelni, de még nem érkezett válasz.

Egy másik kérdésemre ugyan jött »válasz«, de csak annyi derült ki belőle, hogy a külügy teljes erővel megpróbálja eltitkolni, hányszor helikopterezett a miniszter. Pedig a jelek szerint Szíjjártó még haza is helikopterrel jár. Egy dunakeszi lakos ugyanis arról számolt be, hogy csak ő négy alkalommal volt szemtanúja annak, hogy a dunakeszi reptéren megjelennek az állami Mercedesek, majd megérkezik helikopterrel a miniszter úr és onnan autóval megy tovább – nyilvánvalóan haza... A mellékelt képek egy ilyen alkalommal készültek: a távoli fotókon nagy fekete limuzinok és a rendőrségi géphez hasonlító helikopter látszik a dunakeszi sportreptéren.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 190 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez hülye.

(Még a Vonának is több esze van... pedig hát...)

Hadházy egy állat(orvos).

Találtatok egy gumicsontot, mivel közlekedik a külügyminiszter. Akinek nem nyolc órából áll a munkaideje, nagy felelősséggel és adott esetben igen szoros időbeosztással.

És a helikopter mit evett ebédre?

Hadházy kukkol, de a maga által önkényesen kiválasztott "jeleket" nem érti.

Ne izgasd fel magad, ez nem a te dolgod.

hadházy, egy primitív bunkó vagy....mondja neked egy zsidó értelmiségi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés