Sivalkodó libsevikek

2020. szeptember 23. 7:31

Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu
Zsurzsán Anita szerint Schiffer András egy szélsőjobbhoz dörgölőző alpári troll.

„Aztán Antal Attila, az ELTE oktatója folytatta, aki Hadházyhoz hasonlóan azt hazudta, hogy az adás első felében a Leszboszon leégett menekülttábor károsultjain gúnyolódtunk. Nem, nem a károsultakon gúnyolódtunk, hanem azokon a kreténeken, az Antal Attilákon és Hadházy Ákosokon, akik még mindig ezt az álszent süket mantrát tolják, és nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni, hogy a tábort szándékosan gyújtották magukra néhányan, hogy ezzel kikényszerítsék, hogy Németország befogadja őket. És gúnyolódtunk a hasonlóan idióta németeken is, akik ennyire kiszámíthatóak, hogy beveszik ezt a gátlástalan hazugságot, rögtön, parancsra meghatódnak, és nekiállnak újra befogadni tömegeket, azok után, hogy a kormányuk és cselédsajtója eddig azt a mantrát tolta, hogy a menekültválság véget ért… És lám, már megint igazunk lett: Németországban tegnap már tüntettek is a jóemberkedő libsik, hogy igenis fogadják be az országukba ezeket a (menekülteket) gyújtogatókat.

Nehéz lenne kigyűjteni az összes idiótát, aki hisztizett a műsor valamelyik része, eleme, vendége miatt – de ezúton is köszönjük mindegyiküknek, hogy népszerűsíti azt. De meg kell még említeni az Antal Attila posztja alatt megjelent nettó elmebeteg Zsurzsán Anitát is. Ő az, aki forradalmi hevületében egy külföldön tartott előadásán annyit plagizált, hogy személye már a Mérce.hu számára sem vállalható. (El tudjuk képzelni azt a mélységet, amit már az ultrabalos Mérce.hu sem tűr.) Zsurzsán szerint Schiffer egy szélsőjobbhoz dörgölőző alpári troll. Schiffer. Szélsőjobb. Alpári. Világos, ugye?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak a pontosság kedvéért: az önkormányzati választást országos szinten a Fidesz nyerte. A megyei közgyűlésekben Fidesz többség van. Ha a Fidesz így "veszíti el" a 2022-es választást, akkor a te jóslatod szerint is meg fogja nyerni. A vidéki Magyarország nem úgy gondolkodik, mint a városi, lásd Ausztriát, ahol a vidékiek nem a vörös Bécshez hasonlóan szavaztak. Egyébként nem csak kétharmaddal lehet kormányozni, az csak arra kellett, hogy az alapokat lerakják.

A feldühödött népek Budapesten és néhány városban így szavaztak, máshol pedig úgy. Nem véletlen, hogy az ellenzék tehetetlenségében csak lemucsaizni, leszólni tudja az egészségesebben gondolkodó vidékieket. Borkai a választás után lemondott, utódja pedig nyerni tudott. Ellentétben a kispesti kokainozós maffiózóval és társaival, akik még a nagyon sztárolt Momentum ingerküszöbét is átlépték.

Ezt inkább ne feszegessük. Bíró László jelölését még maga Gyurcsány is neccesnek tartja. Nem kell mindent Fidesz specifikusnak beállítani.

Borkait jelölték nyert, aztán lemondott, és Dézsi Csaba szintén nyert. Szóval, Borkait mire szántad példának?

Libsevik, ez jo. es igen talalo. Engedelmevel lopom.

Próbálj valami színvonalat tartani, legalább legyen logika abban, amit mondasz. Ha Borkai megnyerte a választást, akkor elfogadták Orbántól azt a jelölést, amit te a fideszes választók szembeköpésének nevezel. Mert ha annak érezték volna, nem szavaznak Borkaira. De megszavazták, hogy aztán Borkai lemondjon, és megszavazhassák az utódját. Mert azt beláthatod, hogy egy visszaléptetéssel nem adhatták oda Győrt az ellenzéknek.Ha már ide jársz trollkodni, próbáld értelmesen tenni.

Szóval te pontosan tudod, mit tudott Orbán.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés