Ki akarja szétverni az ellenzéki együttműködést?

2020. szeptember 23. 15:21

Márki-Zay Péter
Facebook
Bíró László mellett személyesen is kampányoltam és fogok is kampányolni.

„Ki akarja szétverni az ellenzéki együttműködést?

Aggódva hívott fel egy budapesti párton kívüli civil ismerősöm, és a Klubrádióban egyre gyakrabban a Jobbikot támadó, ezzel az ellenzéki együttműködést bomlasztó megnyilvánulásokra panaszkodott. Vásárhelyről nem hallgatom a (kormány által most bezárással fenyegetett) rádió műsorait, de honlapjukon én is találtam egy félrevezető címet, ami erre a jelenségre utalt. A beszélgetést meghallgatva ugyanakkor megnyugodtam: Haraszti Miklós maximálisan kiáll a Jobbik néppártosodási folyamata és a teljes ellenzéki összefogás mellett, tehát CSAK A CÍM A FÉLREVEZETŐ, a tartalom igenis építi az ellenzéket és nem rombolja.

Nem kérdéses ugyanakkor, hogy a Fidesz az ellenzéki sajtót megzsarolva is igyekszik majd a jövőben az ÖSSZEFOGÁST ROMBOLÓ ÜZENETEKKEL AZ ELLENZÉKI EGYSÉGET MEGTÖRNI, ezért jogos az aggodalom, és fontos, hogy taktikájuknak senki ne dőljön be.

A Fidesz korrupt pártállama elleni nemzeti összefogás folyamatában óriási jelentősége van, hogy mára a Fidesz szekerét toló álellenzékieket a választópolgárok messziről felismerik. Toroczkai, Szanyi, Thürmer és társaik legfeljebb a Fidesztől vesznek már el szavazatokat - ehhez pedig sok sikert kívánok nekik! 

Az október 11-i Borsod megyei időközi választás előtt a Fidesz láthatóan aggódik, ezért mindent megtesz a sajnos előválasztás nélkül kiválasztott, és ezzel ténylegesen is sérülékenyebb közös ellenzéki jelölt lejáratására. Bíró László mellett személyesen is kampányoltam és fogok is kampányolni, ugyanakkor fontos, hogy a 2022-es választás előtt MINDEN KÖRZETBEN ELŐVÁLASZTÁSSAL TALÁLJUK MEG A LEGALKALMASABB KÖZÖS JELÖLTEKET, a győzelem érdekében!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem sikerült elsőnek lenned provokátor barátom? Pisilni mentél?

Szerintem is. Azért indítják a vállalhatatlan T, hogy teszteljék a szavazóikat, mit bír el a gyomruk, orruk, ertekrendjuk. Ez ember kísérlet. Az ellenzéki szavazók a kísérlet alanyai.

A szokásos semmitmondó és vádaskodó fontoskodás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés