Álljon itt kilenc mondat a szabadságról!

2020. szeptember 23. 19:28

Fekete-Győr András
Facebook
Elolvastam Orbán Viktor kelekótya kormányfő összeesküvés-gyűjteményét.

„9 MONDAT A SZABADSÁGRÓL

»Tusnádfürdő nincs. Kötcse nincs. Tranzit nincs.« Új gondolat sincs – Orbán Viktor szövegében.

Én elolvastam Orbán Viktor kelekótya kormányfő Magyar Nemzetben közölt összeesküvés-gyűjteményét. Másnak nem szükséges. Egyetlen mondatra reagálnék: »A szabadságunkról lesz szó 2022-ben is.« Ebben egyetértünk!

Álljon itt kilenc mondat a szabadságról:

0. Ha a szabadság »elvont« fogalmát már nem is érti a kormányfő, beszélgessen el a »szabadságról« Szijjártó Péterrrel, aki azt a »plebejus kormány« tagjaként napi 9 millióért bérelhető oligarcha-jachton töltötte és hazudta végig.

1. A szabad Magyarországon szabad lesz visszajelzést adni, vagyis a miniszterelnök nem fojtja bele a szót a 22 órája életeket mentő orvosba, amikor az elmondaná, mit várnak az orvosok és az ápolók a kormánytól.

2. A szabad Magyarországon szabad lesz az egyetem, vagyis a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói a felsőoktatás vezetőivel együtt döntenek az egyetem sorsáról és jövőjéről.

3. A szabad Magyarországon szabad lesz segítenie a civil szervezeteknek a rászorulókon, vagyis szabadon veheti ki például az Oltalom Karitatív Egyesület, az Igazgyöngy Alapítvány, és a Dr Ámbédkar Iskola a modern magyar állam munkájából a részét.

4. A szabad Magyarországon szabad lesz az oktatás, ami nemcsak támogatni fogja a magyar fiatalságot az önmegvalósításában, de fel is fog vértezni mindenkit a szüntelen változásokhoz való alkalmazkodás képességével azért, hogy egyénenként és közösségként is a 21. század nyerteseivé váljunk.

5. A szabad Magyarországon szabad lesz a sajtó, vagyis a modern magyar állam csak addig és nem tovább foglalkozik média-ügyekkel, ameddig a magyar közmédia független, pártatlan és kiegyensúlyozott nem lesz, és ameddig a Médiatanács álhírek terjesztéséért például a TV2-őt vagy az Origót a fennmaradásukat veszélyeztető mértékű büntetéssel nem sújtja.

6. A szabad Magyarországon szabadságunkban lesz, hogy eldöntsük, kik vagyunk és kit szeretünk, és szabadon ölelhetjük majd azt, akit szeretünk.

7. A szabad Magyarországon szabad lesz kutatni, vagyis a Magyar Tudományos Akadémia tudós közössége nem anakronisztikus, bepállott szélsőjobboldali kényszer alatt, hanem a magyarság és az emberiség gyarapodásának érdekében fog tudni alkotni.

8. A szabad Magyarországon a katonásdi visszakerül a gyerekek játékai közé, vagyis ahova intenzíves szakápoló kell, oda nem kórházparancsnokot vezénylünk, hanem szakmailag megbecsült intenzíves szakápolót.

2022-ben valóban a szabadságunkról fogunk dönteni.
Éljünk vele!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De most gondolj bele... HÁROM NAPIG dolgozni EZEN?!?!?

Fizikailag fáj ez a szibtű ostobaság.
Konolyan mondom, ezekhez képest még a 2010-es LMP vagy Jobbik is szellemóriásokból állt... pedig hát...

Köze nincs a politikához. Meg kisinas sem lehet

Ez volna az az új, 21. századi politika, amit a Momentum indulása óta ígér? Ez a gyalázatosan gyatra és nyegle szöveg újból leleplezi Fegyőrék ostobaságát és alkalmatlanságát: mind a kilenc pontban hazudnak, átértelmeznek, belemagyaráznak. Fegyőrnek sejtelem sincs a valódi szabadságról, amelyet egy ócska tetszőlegességként mutat be.

Tudomásul kell vennünk, hogy a momentum agyizomban is gyenge.
Nem várhatunk tőlük egy cseppnyi kulturaltsagot sem. A politika lezullesztoi ők.

Fos!
Újra kellene nyitni Recsket! Odabaszni ezt, meg a Donátot, meg a Cseht.

Egyetértünk. A Hely Szellemet sem tisztelik. Lehet, hogy nincsenek tisztában vele.
Valszeg bejutnak a Parlamentbe. Mit fognak ott művelni?
Olyan törvényt is hoznek, ami szerint nemzeti ünnepen ne lehessen tüntetni. Minden nemzeti ünnepünbe bele akarnak ronditani. Október 23-ra a lyukas zoknis tervez megint szekhazfoglalast.

Nem szóltak még Brüsszelből, hogy piszi a neved?
Ezzel a névvel ne menj Amerikába, de Nyugat-Európába se!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés