A politikai zsarolást határozottan visszautasítjuk!

2020. szeptember 23. 18:59

Varga Judit
Facebook
Magyarországon továbbra is csak a magyarok fogják eldönteni, kikkel szeretnének együtt élni.

„Magyarország az elsők között hívta fel a figyelmet a tömeges migráció hordozta potenciális veszélyekre. Ezeket a veszélyeket Brüsszelben több éves fáziskéséssel vették tudomásul és most mégis Magyarországnak akarnak ultimátumot adni. A migráció tekintetében a kezdetektől fogva egyértelmű, határozott és változatlan Magyarország álláspontja:

  • Az Európai Uniónak arra kell törekednie, hogy a segítséget vigye oda, ahol arra szükség van, ne pedig a bajt hozza Európába. Közös felelősségünk segítő kezet nyújtani a kibocsátó országok számára, hogy azok megfelelő életkörülményeket garantálhassanak állampolgáraik számára, így senki se kényszerüljön elhagyni hazáját.
  • Magyarország támogatja az Európán kívüli hotspot-ok létrehozását, amelyek lehetővé tennék a menedékkérelmek helybeni feldolgozását.
  • Az EU és a schengeni övezet külső határait minden szakaszon meg kell védeni.
  • Magyarország nem támogatja a kötelező elosztást, de megvédi a közös határokat, így elvárható, hogy az EU ugyanannyi támogatást nyújtson Magyarország számára, mint más külső határokat védő schengeni országnak. 

A fenti álláspontunk mellett kiállunk, a politikai zsarolást pedig határozottan visszautasítjuk! Magyarországon továbbra is csak a magyarok fogják eldönteni, kikkel szeretnének együtt élni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Micsoda érvek!!
A hívek érvkészlete fantasztikus!!!!

Akkor próbálkozz valami mással, hátha összejön!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés