Oké, szóval lenne itt egy feladat

2020. szeptember 22. 9:12

Fekete-Győr András
Facebook
Orbán Viktor önmagát védi, hogy politikai impotenciáját a liberális világösszeesküvésre kenhesse.

„Van egy ország, történetesen Magyarország, amely az év első felében elkerülte a legrosszabbat a járvány során. Nem kellett végigélnünk hasonló tragédiákat, mint mondjuk tavasszal az olaszoknak – vagy most az amerikaiaknak. De a járvány visszajött, itt van, és emberek tömegesen fertőződnek meg benne. A mai mérleg: három halott magyar ember. Talán joggal várnánk, hogy ebben az esetben a kormány nem össze-vissza kezd kapkodni, hanem cselekszik. Nem tervez szuperkupa-döntőt húszezer emberrel. A miniszterelnök nem hisztériázik a farkasbőrbe bújt, a magyarok gyermekeinek lelkével táplálkozó liberálisokról, hanem cselekszik.

Megpróbálja például megakadályozni, hogy több százezer magyar középosztálybeli család szegénységbe süllyedjen. Európa minden országában hosszabb ideig támogatja az állam az álláskeresést, mint nálunk. Európa minden országában tömeges teszteléssel próbálják csökkenteni a megbetegedések számát, kivéve nálunk. Ezt kellene tennünk: támogatni a munka nélkül maradtakat, a kisvállalkozásokat, a katásokat, az orvosokat és ápolókat, az önkénteseket. És őszintén kellene beszélni.

A sorosozás az nem véd meg sem a betegségtől, sem a munkanéküliségtől. Mára világos, hogy Orbán Viktor sem fog. Neki sorosozásra, liberálisozásra futja. Ezt találta ki védekezésül. Mármint értjük: ő önmagát védi, hogy saját béna kapkodását, kudarcos kormányzását, politikai impotenciáját a liberális világösszeesküvésre kenhesse. Csakhogy amíg ezt egy alufóliasisakos holdkóros csinálja, az senkinek nem árt. Ha egy ország miniszterelnöke egy világjárvány idején, az bizony óriási veszély. Nemzetbiztonsági kockázat.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

András, ti ugyanezt teszitek pepitában. Sorosozás helyett Orbánoztok, liberálisozás helyett diktatúráztok, liberális összeesküvés helyett a Putyin-Lukasenka-Kína-Orbán ördögi tengely konspirációjáról hablatyoltok. Mi a különbség?

Fegyőr fecsegő szájhős, Orbán cselekvő miniszterelnök!

Kb. ez a kormányprogramjuk?

DDD

Fegyőr tökéletesen hozza a Gyalog-galopp fekete lovagjának figuráját.

Csak Gyurcsanynak volt joga azt mondani, hogy a celja leverni a jobboldalt, ugye, elvtarska?
Akkor biztos nem lazadoztal, hanem hallgattal, mint bizonyos a fuben.
Veszett kutyakrol beszelt, amelyeket telephelyre vitet, demokracia volt itt a javabol, de mit tudod te...

Elobb magad tudd iranyitani, te kis tejfeles szaju, no meg a partikellek-Annat es a Cseh Atkat...
Volt, hogy kikeltel Gyurcsany ellen, most vele vagy, jol van, labhoz, pihenj!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés