A kormány megfigyelteti a külföldre utazó magyar újságírókat

2020. szeptember 21. 14:50

MSZP
MTI-OS
A Fidesz ezekkel a lépésekkel újra és újra azt bizonyítja, hogy ma Magyarországon nincs demokrácia.

„A Népszabadság és az Index kivégzése, majd a Klubrádió ellen indított újabb támadás után már egyértelművé vált, hogy a Fidesz fel akarja számolni az összes kritikus szellemi központot. Most már azonban az is kiderült, hogy a kormány a független újságírókat szemmel is tartja, ugyanis a Telex információja szerint a Külügyminisztériumban listázzák az újságírók külföldi szakmai útjait.

Mi alapján gyűjt adatokat a kormány az újságírók külföldi útjairól? Mi a célja az újabb gyanús adatgyűjtésnek?

Amennyiben a kormány nem ad a sorosozáson kívül más érdemi választ, akkor azzal csak azt a feltételezést erősíti meg, hogy a diktatúrákra jellemző módon megfigyelteti a még megmaradt független média munkatársait.

A Fidesz ezekkel a lépésekkel újra és újra azt bizonyítja, hogy ma Magyarországon nincs demokrácia. Ugyanis nem beszélhetünk demokráciáról egy olyan országban, ahol a szabad sajtó folyamatos támadás alatt van, ahol a vélemény és a szólás szabadságával élőket retorzió éri. Az, ami ma van, csak formájában köztársaság, valójában önkényuralom, amit fel kell számolni.

Ezért van szükség kormány- és korszakváltásra! Az MSZP célja a demokrácia és a szabadságjogok, valamint a jogbiztonság, és a jogállam helyreállítása, és azt akarja, hogy a kormányváltók szövetsége közös programjának első pillére is ez legyen, közös jövőnkért, Magyarországért!

MSZP Országos Központ”

(MTI-OS)

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek a "szakmai utak" gondolom afféle fejtágítók ilyen-olyan "független" NGO-k szervezésében, olyasmi témákban, mint tüntetésszervezés, álhírgyártás vagy alternatív valóságok létrehozása.

És a megmaradt független pár média néhány képviselője: 168 óra, HVG, Magyar Narancs, Élet és Irodalom, Népszava, 24.hu, Telex, Azonnali, Propeller, Nyugati Fény, Mérce, 444, RTL, Klubrádió. Hej, a Rákosi- vagy Kádár időkben, amikor az MSZP szellemi elődjei építették az akkor még népi demokráciát, tudtak volna örülni ennyi "megmaradt" ellenzéki médiának.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. szeptember 21. 15:35

Papáitok meg felakasztották őket, vagy beszervezték.

Egyébként a közleményből nem derül ki, hogy a kormány vagy a fityisz-e a galád? Pontosabban ez is, az is. Úgy látszik szétosztották a párt és kormányfeladatokat.
DDD

Gondoplom, amíg a Szíjjártó olvasta a libsi cikkeket, addig a Kövéőpr jegyzetelt. Vagy fordítva.

168 óra, HVG, Magyar Narancs, Élet és Irodalom, Népszava, 24.hu, Telex, Azonnali, Propeller, Nyugati Fény, Mérce, 444, RTL, Klubrádió és a többi szemét:
...tragédia lenne, ha a nemzetbiztonsági szolgálat nem tartaná rajtuk a szemét...
Erre nem is merek gondolni...
Ennek ellenére, tény: a G. Soros-háló a kezdeményező, ők az akciózók, a kontroll, csupán a bűnözéshez vezető út nyomon követése.
Ezt minden magyar állampolgár alapból elvárja a befizetett adójából.
Aki nem szeretne idegen hatalmak gyámsága alatt élni.

az mond valamit hogy jarvany van? minden kulfoldi utat fel kell jegyezni most nem csak az ujsagiroket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés