Vágó István esete Jeszenszkyvel és a szívó liberálisokkal

2020. szeptember 20. 22:28
A Pesti TV felvételén készült képet kommentált az ex-kvízprofesszor.

A nemrég indult Pesti TV „Politikai hobbista” című adásának vendége volt Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára. Az adásról kép is készült, amelyen Jeszenszky Zsolt műsorvezető egy „Liberals Suck” feliratú pólót visel. Erre reagált közösségi oldalán Vágó István egykori kvízprofesszor.

Aha. Szóval a bukott diszkós pólójának felirata szerint a »Liberálisok szívnak«... Csodálnám, ha a kép láttán nem nőne a liberálisok tábora. Köszönjük, Pesti TV!” – kommentált Vágó.

Nyitókép: https://www.facebook.com/VagoIstvan/posts

 

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vágó olyan szinten van szellemileg, mint egy óvodás. Eddig sem volt egy tűzhányó az agya, de ez a makogás már nekem kellemetlen.

Vágót félretéve, szerintem kínosan erőltetett a PTV. Jeszi értelmes, jókat ír, eredeti figura, de a műsorvezetés nem áll jól neki.
Eddig megnéztem két adást a PTV-n, de nem hagyott bennem mély nyomot :-( A hír tv százszor profibb!!

A szabadságvágy a saját farkába harapott. Autonóm városállamok, belépési fee, szovjetek kikiáltása, bűnözök bevédése, fosztogatás ( szabadon), lövöldözés, autóborogatás, gyújtogatás - szabadon. Játékboltban kapható partykellék begyújtva a zsarukra. Nem kéred, nem adósodnál el, de kötvénykibocsátás. In your name. Évekig nem is kell törleszteni. Majd utána negyven évig.

ÉBRESZTŐ!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés