Orbán: A magyar ellenzék olyan, mint a kolbász

2020. szeptember 20. 19:34
Be van töltve és le van darálva.

Egy, a Magyar Nemzetben megjelenő dolgozattal köszönti az őszi politikai évadot Orbán Viktor. Az írás a lap hétfői számában fog megjelenni, néhány részlet azonban már most napvilágot látott.

A Magyar Nemzet ajánlójából kiderül: a kormányfő az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről fejti ki gondolatait. A miniszterelnök rámutat: a „libernyák” doktrína, beszédmód és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik. „A konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást és ellenfelet ma újra a liberálisok jelentik, miközben folyamatos támadás alatt állnak legfontosabb értékeink, mint például a nemzet, a család és a vallási hagyományok” – hívja fel a figyelmet Orbán.

A kormányfő írásának legizgalmasabb része talán az Európát megváltoztató négy gondolat bemutatása. Orbán Viktor kifejti azt is, hogy miért éppen Olaszországban dől majd el Európa jövője, majd a biblikus hagyományaink melletti kitartás égető szükségéről is hangsúlyosan szól.

„A magyar ellenzék olyan, mint a kolbász” – írja Orbán Viktor, hiszen be van töltve és meg van darálva. Az írás – amely kitér  a vírus második hulláma elleni védekezés gyakorlati fogásaira és az első hullám hasznos tapasztalataira, valamint az ellenzék mindent elutasító magatartására is – a 2022-es választással is foglalkozik. „2022-re időközben feláll a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront, így a globalista elit és a nemzeti ellenállás közötti harc még nem dőlt el” – teszi világossá Orbán Viktor.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 220 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bízzunk Istenben és tartsuk szárazon a puskaport!

A fülünket is és lecsapni a hazaárulók hálózatára.

Csak az a kérdés, hogy Orbán megfüstöli, vagy kifüstöli az ellenzéket.

A magam részéről nem éltem volna ezzel a hasonlattal. Egy pikniken elmegy, de ez így kissé stílustalan.

A magam részéről nagyobb hangsúlyt fektetnék a túloldalon lévő, értékes, gondolkodó, a saját pártelitjükkel, az azok által kínált jövőképpel szemben jogos kritikát, fenntartást, aggodalmat megfogalmazók megszólítására. Ne a jelzők használatában keljünk versenyre. Szóval több kell.......igaz Váci Mihály a másik oldalt intette erre, de a mondandója örök.

Még meg sem jelent a dolgozat de haladóink már őrjöngenek... Mi lesz ha megjelenik a dolgozat?

Elvtársak!
Ezt a túlzást!
Hisz ti csak hurkát vagytok!

https://youtu.be/eN7RhYFIS7E

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés