Erről szól az egyetemfoglalás

2020. szeptember 20. 8:52

Káplár András
Drót
A diktatúra árnyékában egy kimerítő workshopozás után nem lehet egyszerű még felvenni a kapcsolatot a maszkkészítőkkel is, de persze senki sem mondta, hogy az egyetemfoglalás habkönnyű teazsúr.

„A Népszavának köszönhetően bepillantást nyerhetünk a tanköztársaság sztahanovista hétköznapjaiba. A napirendbe, melyet a spártai szigor ural, így a hajnal első csiklandozó sugarai, a csendet megtörő kakaskukorékolás ébreszti »9, fél 10 körül« az egyetemfoglaló fiatalokat. Majd irány a kőfejtők jéghideg világa, a bányák legmélye, ahol megbeszéléséket, workshopokat és sajtótájékoztatókat tartanak. A fizikai teljesítőképességük határáig kizsigerelt fiatalok a »gyakran hajnalig is elhúzódó« hallgatói fórumok mellett sem pihennek, hanem munkacsoportokba szerveződnek. Ezek közül személyes kedvencünk a »maszk csoport«, ez »tartja a kapcsolatot a maszkkészítőkkel«. A diktatúra árnyékában egy kimerítő workshopozás után nem lehet egyszerű még felvenni a kapcsolatot a maszkkészítőkkel is, de persze senki sem mondta, hogy az egyetemfoglalás habkönnyű teazsúr.

A beszélgetésben sajnos méltatlanul elsikkad a pizzarendelő munkacsoport emberfeletti teljesítménye. Az elméleti felkészülés, melynek során a netes értékelések alapján kiválasztják a város legjobb pizzériáját. Az egyetemfoglaló sztahanovisták igényeinek felmérése, hogy ki nem szereti a gombát, vagy éppen a mesterek melyik színészpalánta alakját bírálták meg, mert ő sajnos csak teljes kiőrlésű lisztből kérheti a tésztát. Mindezt pedig egy erős, ámde bázisdemokrata kézben össze kell fogni. És akkor még szót sem ejtettünk a rendelésre felkészítő kommunikációs tréningekről, hogy az összes hangsúly a helyén legyen. Minden szótagnak súlya van ugyanis, különben még a végén lemarad az extra sajt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A beszélgetésben sajnos méltatlanul elsikkad a pizzarendelő munkacsoport emberfeletti teljesítménye."

Hát volt szerencsém anno egy HÖK közelében tevékenykedni, (bár inkább csak félelemmel vegyes csodálattal néztem a HÖK tagjait, hogy hogyan lehetséges az, hogy ilyen kevés tudást a sztratoszféráig érő önbizalommal tudtak kombinálni), és amiatt a pár vegán csaj miatt az étkezés-kajarendelés állandó probléma volt. De tényleg, napi problémázás ment a kaja miatt.

Egy kurva pogácsát nem voltak hajlandóak megenni, ha a tésztájába tej is került, de persze vérig sértődtek, ha a többiek leszarták őket, és rendeltek maguknak szalámis pizzát.

Igazad van!
"Akinek nincs kedve elkezdeni a félévet, az mehet Schilling Mikropénisz Hakunamatatával Párizsba. Vagy ahova akar. A tanarak is."

az ilyen káplár féle megvetetett figurák alkották az előző rendszerben a munkásőrség és az un. ifjú gárda alapját ,de hát minden túlcentralizált rendszer újra termeli a seggnyalókat

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. szeptember 20. 10:38

Izzadjál még, még...

Magyarország mindig éltanuló volt, bal-lib kormány idején.
Érdekes módon mindig akkor hozták meg a törvényeket:
a külföldi, az mindig jobban jár, mert okosabb, szakértőbb, nagy az irányítási tapasztalata,... ezért, az a legjobb, ha Magyarország átadja számukra az irányítást, de "csak" a gazdaságban, pénzügyekben, közszolgáltatásokban...
A többit - a kultúrát megtartja Magyarország - erre biztosíték: Budapest sokszínű-ascheres-alföldys "művészvilága"...

Ne nyivákoljál ennyit, már csak pár hetet kell kibírnotok és az SZFE lánglelkű fiatal forradalmárjai könyörögni fognak Miseticsnek, Gulyás Mártonnak meg a többi szaralaknak: Vinnétek már ki valahogy innen bennünket mert tele van a tökünk veletek.
Szeretnénk felemelt fejjel távozni a szarkupacból amit velünk építtettetek meg, szaralakok...
DE EZ MÁR NEM FOG MENNI...
Esetleg, ha...
A megoldás:
újabb provokáció, fasiszta, rasszista betörőcsapat megszervezése, amely megtámadja az elbarikádozott szabadságharcos egységet...
Csak, figyelmeztetem erre
A NEMZETBIZTONSÁGI SZOLGÁLATOT,
mert a bolsi-libsi-internáci, az
MINDIG ELŐRE MENEKÜL, lételeme az örökös provokáció,
erre képzi őket a zsidó Alinsky "megoldási" projektje...

Válaszok:
ÁrPi | 2020. szeptember 20. 12:22

á, nincs az ország fele
csak az a pár ezer művelt, intelligens, színházba járó ember
ők meg nem tétel a választásnál
a "szurkolók" az már igen
lesz is kupadöntő, nézők előtt (mert mi bátrak vagyunk, ilyen covidos világban ezt a foci-döntőt ugye más ország nem vállalta)

Prognózisod reális prognózis (jövő forgatókönyv), ha lejátszanák (a ripacspalánták a palánta neveldében a régi szakavatott kertészek kezei alatt) akkor az egy Bangónénál sokkal kifinomultabb, szofisztikált "kurvaerős-kép-lenne" scene lenne!

ha nyer az ellenzék? ha-ha
a fidesz =ov évtizedekre bebetonozta magát a politikába, a gazdaságba , az igazságszolgáltatásba stb. stb.
ja, még túlsúlyban az ellenzéki média (ha-ha-ha)

ez érvelés akar lenni? nem értem, de biztos nagy siker:d lesz ezzel is
te még mindig sztár vagy itt
bár erre nem lennék büszke

Gyors rákeresés után: amit beírt, azt a Magyar Orvosi Kamara dobta be még tavaly év végén, és rögtön körbe is ment a teljes baloldali sajtóban. Milyen véletlen, hogy nem sokkal előtte lett a MOK elnöke Gyurcsány hajdani államtitkára.
Egyébként pedig: a hrportal.hu szerint 2018-ban 400e bruttó volt az orvosi átlagbér.
Szóval én a magam részéről itt most kinyomom ezt a Diótörőt, ha ballib hazugságokra és propagandára vágyok, akkor megnyitom a 444-et, ott egyből tudom, hogy mivel állok szemben, nem kell tíz percet keresgélnem a neten.

Már csak emiatt a következetes és folyamatos kúr a tóriumozás, kan cellárrozás, érdequédelmezés miatt is jár a faszkorbács. Amikor a modoros azt hiszi magáról, hogy eredeti.

Azért szalagozták be az intézményt, nehogy kitörjön a múlt.
A régi tanárok nem akarnak tanítani. A diákok kb 68%-a tanulni szeretne.
Kellenek tanárok, hogy kielégítsék a tanulni vágyók igényeit.

Nem akar mind tanulni egy felmérés szerint. 32%barikadozni akar inkább és megregulazni a tanárokat. Akik hagyják magukat a tanuló diktatúrának ellehetetleníteni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés